Hanyagolja a barátját egy nő miatt?
A barátom,pár hónapja összejött egy csajjal és azóta érdekes módon felrúgta az ő "Fontossági sorrendjét" ami abból áll hogy.
-Család
-Barátok
-Nő
-Minden más
Egyszer jött el a nyáron akkor is csak egy estére aztán ment is,de avval a szukával tölti a nyár nagy részét.Ő azt mondja hogy próbál mindenkihez menni de a facebook posztok alapján szerintem ez nem így van..
Ha neki én vagyok az egyetlen igazi barátja és ez fordítva is igaz akkor nem kéne egy nő miatt hanyagolni,főleg hogy fele annyira sem szoros kapcsolat.
Ennyire megutáltad a barátnőjét ez miatt?
Beszéld meg a sráccal. Hozd fel a témát és mond el neki, hogy neked ez nem tetszik, és próbáljatok meg változtatni.
Ha tényleg akkora barátja volnál, akkor megértenéd. Viszont ebből a szövegből sokkal inkább az jött le nekem, hogy te nem vagy neki az igaz barátja, és nem pedig fordítva. Aki ilyet ír a barátja párjáról, hogy szuka, az minden csak nem igaz barát, mert az nem ír ilyeneket. De az is lehet, hogy ez csak egy átmeneti hiszti, ami irigységből fakad, ha így van akkor viszont jobban jársz, ha nem beszélsz a barátoddal, amíg ez el nem múlik.
Amúgy ezen meg rohadtul nem kéne megsértődni, mert tök normális dolog, nyilván a barátnőjével fog több időt tölteni, mert feltételezem, ha családot tervez alapítani, akkor azt vele fogja és nem veled.
Mellesleg tök gáz, hogy így rá legyen valaki tapadva a barátjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!