Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hanyagolja a barátját egy nő...

Hanyagolja a barátját egy nő miatt?

Figyelt kérdés

A barátom,pár hónapja összejött egy csajjal és azóta érdekes módon felrúgta az ő "Fontossági sorrendjét" ami abból áll hogy.

-Család

-Barátok

-Nő

-Minden más

Egyszer jött el a nyáron akkor is csak egy estére aztán ment is,de avval a szukával tölti a nyár nagy részét.Ő azt mondja hogy próbál mindenkihez menni de a facebook posztok alapján szerintem ez nem így van..

Ha neki én vagyok az egyetlen igazi barátja és ez fordítva is igaz akkor nem kéne egy nő miatt hanyagolni,főleg hogy fele annyira sem szoros kapcsolat.

2019. aug. 24. 00:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Ő beszélt nekem az értékrendjéről,amivel most ő szembe megy.Mi a baj a megfogalmazásommal?
2019. aug. 24. 14:39
 22/22 A kérdező kommentje:
Pszichológusokkal nincs jó tapasztalatom,egyet kivéve de ő akkor járt hozzám amikor rehabilitáción voltam,Dunántúlon.Igazából mindenféléről beszéltünk,nem sok lényeges dologról.Csak kellet néha valami társasság.
2019. aug. 24. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!