Hanyagolja a barátját egy nő miatt?
A barátom,pár hónapja összejött egy csajjal és azóta érdekes módon felrúgta az ő "Fontossági sorrendjét" ami abból áll hogy.
-Család
-Barátok
-Nő
-Minden más
Egyszer jött el a nyáron akkor is csak egy estére aztán ment is,de avval a szukával tölti a nyár nagy részét.Ő azt mondja hogy próbál mindenkihez menni de a facebook posztok alapján szerintem ez nem így van..
Ha neki én vagyok az egyetlen igazi barátja és ez fordítva is igaz akkor nem kéne egy nő miatt hanyagolni,főleg hogy fele annyira sem szoros kapcsolat.
Az ő fontossági sorrendjét ő határozza meg.
Mivel szerelmes, a barátnő került az első helyre.
Sokaknál tapasztalható, hogy a barátokat ilyenkor elhanyagolják.
Nem mondanak semmit, csak eltűnnek.
"Figyelj, nő van, érted? Most rajta kívül mással nem szeretnék foglalkozni" - ennyit se mondanak.
#10 vagyok.
"HA családot TERVEZ alapítani, akkor azt vele FOGJA, és nem veled".
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy ebbe ne lehessen belekötni, de látom hiába.
Nem írtam, hogy családot akar alapítani, ahogy azt sem, hogy mikor.
Ilyeneket nem is írhatnék róla, mivel nem is ismerem.
De amúgy nem is értem, hogy miért írtad ki ezt a kérdést, mert itt ecseteled, hogy neki csak arra kell a csaj és totál leszarja, hogy miket mondasz rá, még röhög is rajta, szóval, nem tudom mit vagy úgy oda.
Kitöcsköli magát, aztán újra egymáséi lehettek. <3
Neked amúgy hogy van egyáltalán barátod, ha mindenkit utálsz? Legalábbis egy másik kérdésednél meg ezt ecsetelted...
Másrészt lehet, nem az a kamu szerelem (süt rólad a gyerekes féltékenység), hanem a tiétek a kamu barátság.
Lelkileg nagyon rá vagy tapadva a másik emberre és ez nem jó.
Elmehetnél pszichológushoz, mert nem egészséges ez a viselkedés és a szóhasználat is fura, ahogy róla írsz...
Értékrendjét is meg akarod határozni, megkérdőzelezed, hogy "valóban szerelmes" -e, stb...
Abnormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!