Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hanyagoljam az ilyen barátnőt?

Hanyagoljam az ilyen barátnőt?

Figyelt kérdés
Általában csak akkor keres, ha éppen nincs senkije vagy éppen szerelmi bánata van. Mivel az informatikában otthon vagyok néha én szoktam a számítógépét is megjavítani. De amióta megint talált magának egy pasit azóta mintha megszűnt volna létezni. Egy üzenetemre se válaszol, magától pedig végképp nem szokott jelentkezni. Viszont ha éppen megint egyedülálló lenne akkor egyből hívna csajos estékre , vagy csak úgy találkozni. Kétszer már hasonlót megjátszott velem.
2020. ápr. 28. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem te több vagy annál, mint hogy engedd hogy kihasználjanak. Ezek egyértelmű jelek, és el kell hagyni az ilyen csajt csináljon amit akar.
2020. ápr. 28. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Oh... mindenképp.
2020. máj. 1. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ő lexar akkor téged miért érdekel? Érdek barátnak tart téged meg akinek nyafog ha a bff-et épp tömik.

Keress mást, te se válaszolj neki ha ír.

2020. máj. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!