Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan szerezzek egy legjobb...

Honnan szerezzek egy legjobb barátot/barátnőt? 17/l

Figyelt kérdés

Van pár barátom, de nincsen egy igazi, tényleg legjobb barátom, akinek bármilyen hülyeségről beszélhetnék, akivel mindig számíthatnánk egymásra.

Szeretem az irodalmat, a költészetet, a biológiát, a természetet, az antik dolgokat, a régi könyveket. Szeretek rajzolni, festeni, kreatívkodni. Kávéfüggő vagyok.

Nincs túl sok önbizalmam(ez a kinézetem, alakom miatt van részben), elég gátlásos vagyok, nehezen oldódok fel új társaságban, viszont extrovertált vagyok. Nem járok közösségbe a sulin és az edzésen kívül.

Hol találhatok így egy legjobb barátot? Fogalmam sincs, hol lehetne 'keresni' valakit az iskolán kívül. Ti hol találkoztatok a legjobb barátotokkal?

2020. márc. 7. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

"viszont extrovertált vagyok"

Hol a probléma? Menj el bulizni!

(Engem képzelj el úgy, ahogy leírtad magadat, de erősen introvertált vagyok.)

2020. márc. 7. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Vegyél egyet,csak vigyáz a zsarukal.
2020. márc. 8. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én pont iskolában találkoztam vele/velük, de úgy látszik nálad az kiesik. Aztán melóhelyen voltak még ilyenek, de neked az meg még korai. Meg internetes játékokon keresztül, de velük soha nem találkoztam személyesen, és gondolom nem is erre vágysz, szóval megint csak kiesik.

Most konkrét helyet szerintem senki nem fog tudni mondani neked hogy hova menj ahol találsz ilyen embert. Csakúgy mint a párkapcsolatok, a barátságok is elég random módon jönnek be az ember életébe. De az biztos, hogy közösségeken keresztül nagyobb az esélye a dolognak.

2020. márc. 8. 01:07
 4/7 Ne bizz senkiben! válasza:
16%
Szerintem a legjobb h ha nem akarsz legjobb barátot, de ha valahogyan mégis találsz egyet akkor soha ne bizz meg benne teljesen és ne mondj el neki mindent magadrol mert át fog baszni ezt garantálom.Ezt jol jegyezd meg: SOHA NE BIZZ MEG SENKIBEN!
2020. márc. 12. 18:46
 5/7 anonim válasza:
100%

Kb ugyanez a problémám. 15 éves vagyok és nekem is kéne egy jó barát akiben megbízhatok. DID-ben szenvedek (személyiség zavar) és lehet hogy egy kicsit depressziós is vagyok. Félek kezdeményezni mert folyton az van az eszembe hogy megbántanak (szellemileg pl külső alapján ítélés stb) online is próbálkoztam ott se megy annyira jól, egy külföldi lánnyal beszélgettem de mostanában nem ír vissza.

Ezen kívül nagyon kedves vagyok/ tudok lenni, szeretek kipróbálni új dolgokat, a zene a mindenem és még nagyon sok mindent irhatnék, de most nem ez a lényeg

Amit tudnék tanácsolni, hogy ne félj barátokat szerezni, próbáld meg online hátha ott sikerül (igaz az nem olyan jó mint a valós élet,de egy próbát megér 😅)

2020. ápr. 8. 15:45
 6/7 anonim válasza:
100%
#5-ös vagyok, elfelejtettem hogy 15/F
2020. ápr. 8. 15:46
 7/7 anonim válasza:
100%
#4-es akkor ennyire egyszerűen a szüleinkben sem kéne megbíznunk. Amit írtál az olyan mint egy pohár víz. Néha teli van, néha meg félig üres
2020. ápr. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!