Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs legjobb barátom hogyan...

Nincs legjobb barátom hogyan szerezzek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit és rengetek barátra tettem szert viszont mindenkinek van szinte lb-je és olyan rossz amikor mondják hogy ez megaz történt velük. Nyílván most kezd majd az életem beindulni és új embereket megismerni de olyan rossz ha egyedűl vagyok és nincs kinek elmondanom a dolgaimat. Tulajdonképpen nem is tudom miért tettem fel eezt a kérdést talán szeretnék megnyuktató válaszokat.
2015. jan. 5. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, próbálj kimozdulni pár emberrel, akikkel jóban vagy. Felesleges az öribarit keresni eszetlenül, annak úgyis idő kell, míg kellően elmélyül egy kapcsolat.
2015. jan. 5. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen én is tisztában vagyok vele hogy nem egyik napról a másikra leszünk lb csak attól félek hogy nem is fogok sose találni
2015. jan. 5. 21:06
 3/4 anonim válasza:
Szia:) tudom hogy egy éve már hogy feltetted ezt a kérdést, és én is pont úgyanígy vagyok... csak nekem olyan barátnőim sincsenek akikkel onmagam vagyok, viszont mindenkivel jóba vagyok, de senkivel sem mélyül a kapcsolatom, pedig több mint másfél éve járok abba az osztályba... Valószínűleg iskolaváltás lesz vagy tűröm tovább a helyzetet... Remélem azért neked sikerült már valakivel legjobb barátságot teremteni:)) 14/L
2016. febr. 16. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen tavaly még csak jóba voltunk mostanra viszont már tudunk mindent a másikról és mindig kitaláljuk a másik gondolatát..!!! És már szinte az egész osztálynak adtunk becenevet.

Remélem neked is sikerül mihamarabb megtalálnod a "másik feled"

:)))

2016. febr. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!