Lepjem meg az utolso napjan vagy hanyagoljam?
A munkahelyemen van egy "kisebb" fonok es szerintem eleg jobban vagyunk, de sajnos megy el egy masik munkahelyre. Sokat olvastam hogy munkatarsnak nem illo ajandekot venni, de en megis megszeretnem valamivel lepni. Mit adjak neki ajandekba? Vagy ne eroltesem?
Amugy ferfi!
Ha kedveled, vegyél :)
Jót tenni valakivel, akarmilyen aprosag is, mindig nagyszeru erzes szerintem :D (sajnos sokszor elmulasztottam, de pl amikor vegeztem a futarkodassal, a kollegaknak vettem fejenkent egy sort:) sokat vacillaltam rajta de megis marha jol esett vegul:D)
Az meg egyertelmuen latszani fog, hogy nem erdekbol teszed, ugyhogy ettol se kell tartanod
Kollégákkal beszéld meg, hogy készülnek-e valamivel.
Mert ha te lennél az egyetlen, az nem sülne el jól
Viszont az sem, ha mindenki más készül csak te nem
Főnök távozására a csapat közösen szokott "készülni" valami meglepetéssel (legalábbis ahol eddig dolgoztam, ott így volt)
Egyedül ne, furán jönne ki egy férfi-nő, alá-fölérendeltségi viszonyban, hacsak nem akarsz tőle többet.
Akkor viszont viselned kell a következményeket is...
Ahogy írták, a beosztottak közösen elbúcsúztathatják esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!