Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíthet vagy inkább hanyagoljam a barátság extrákkal kapcsolatot?
Nem régen ért véget egy hosszútávú kapcsolatom. Nagyon ledöntött a lábamról, az első hónapban nagyon magam alatt voltam és nehéz volt kitekinteni a gyászból. Azonban jött valaki akivel eddig is nagyon jóban voltam, és ő többet szeretne tőlem, azonban én még nem állok készen kapcsolatra, viszont szexuálisan vágyódom hozzá. Amikor ezt elmondtam neki, felajánlotta, hogy ameddig nem állok készen kapcsolatra, addig is érezhetjük jól magunkat egymás társaságában, kötöttségek nélkül. Ő nem keres mást, megvárja míg én döntök a kapcsolatunkról.
Érdemes lenne belevágni vagy még nagyon korai egy barátság extrákkal kapcsolat? Jelenleg nem érzem azt, hogy menne több, de vele jól tudnám magam érezni ilyen szinten. Érzelmeket még az exem iránt táplálok, holott tudom, hogy annak vége.
26/N
Mennyi idő telt el? Szedd össze picit magad először, legalább annyira, hogy már érezd, hogy van kedved eljárni programokra, társaságba, tehát az első nagy sokkon és depin legyél túl. Még jobb, ha eljutsz abba a fázisba, hogy már nyitottnak érzed magad ismerkedni.
Alapvetően nem tartom jó ötletnek a barátság extrákkal kapcsolatot, mint szakítási gyógyírt, de magamból kiindulva azért, mert félek, hogy többet éreznék a szex miatt és nem lenne viszonozva, így csak megint sérülés lenne a vége. Ebben a helyzetben viszont ha a srác tényleg szerelmes beléd és komolyat szeretne, és te ismered és jól kijöttök, plusz még vonzódtok is egymáshoz testileg is... Mi kell még? Tökéletes alapja a kapcsolatnak. Én örülnék, ha lenne ilyen lehetőségem. Teljesen rendes, hogy exkluzívan, megvár stb. Alapvetően ami a bajom a barátság extrákkallal, hogy azt érzem, én sérülhetek benne jobban, az nálad most ki van védve, hiszen eleve a srác van benne jobban érzelmileg.
Az egyetlen veszély az, ha túl hamar mész bele, és csak amiatt nem tud benned alakulni, ami egészségesen tudna. És akkor a srác sérül és a barátság is oda. Ezért mondom, hogy először juss túl a legintenzívebb gyász szakaszon, abba az állapotba, amikor már tudsz mások felé nyitni. Én akkor kezdenék ebbe bele. De remek lehetőség, szerintem még egy tök jó kapcsolat is alakulhat belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!