Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik az, ha csak laza/ FWB kapcsolatot keresek nyíltan randiappon vagy taszítja a lányokat?
Úgy vettem észre, hogy mikor az van kint hogy alkalmit vagy casualt keresek akkor alig van match, de a “nem tudom még”-re már jóval több viszont mindig kapcsolatot várnak és jelenleg nem azt keresek (kivéve persze ha egy Dua Lipa szintű tökéletes csaj matchelne haha). Hogyan lehetne mégis bevonzani azokat a csajokat akiknek elég egy kötetlen, hogy ne érezzék azt hogy “csak arra kellek”? Kamuzzam hogy persze kapcsolat aztán koptassam le később?
28
Férfi
Ja értem! Szóval szórakozni van rohadtul kedved, de az, hogy ezzel mit okozol más embereknek rohadtul nem érdekel.
Te ne nőket keress, hanem egy jó szakembert! Ha szexet akarsz, akkor prosti vagy mond meg nyíltan. Legyen választása a másik félnek, hogy kíván ebben részt venni vagy sem! Azért gerinced legyen már 28 évesen!
Férfiként akkor tudsz nyíltan így ismerkedve alkalmi szexet találni vonzó partnerrel, ha benne vagy a legjobban kinéző felső 10%-ban. Az a relatíve kevés (az össz. nő népességhez képest, de amúgy sok), aki alkalmit szeretne, az az elérhető legjobb pasira hajt, ezért a kevésbé jól kinéző pasiknak nincs esélye nyíltan felvállalva alkalmit találni. A férfiak inkább arról híresek, hogy megdugnak magukhoz képest kevésbé jó nőket is, akik szeretik a változatos szexet, szóval a nem legjobban kinézőeknek nem sok babér terem, ha őszintén elmondják csak szexet keresnek.
5. A 4-esnek ne magyarázkodj. Mindenki saját magának akar jót, de ezt sok ember nem bírja felfogni és úgy van vele, ha ő saját magának akar jót az normális, de ha más is saját magának akar jót, az baj.
6
Akkor magyarázd már el, ha csak a szex a lényeg, miért nem jó a prosti?
Mert nem csak a szex lényeg, pl. az egónak eszméletlen jó érzés az, ha valaki magadért kíván téged, a testedet és nem a pénzedért. Mindenkinek jól esik, ha ott egy másik neki is tetsző ember és az szexelni akar vele, mert vágyik rá. Ez sokkal többet ér, ha azért csókol, mert őszintén vonzódik hozzám. Össze sem lehet hasonlítani a prostival.
Meg amúgy olcsóbb is az alkalmi szex. Én pl. pályakezdő huszonéves vagyok, biztos nem dobnék ki 20 ezreket sem az ablakon egy prostis alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!