Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik az, ha csak laza/ FWB kapcsolatot keresek nyíltan randiappon vagy taszítja a lányokat?
Úgy vettem észre, hogy mikor az van kint hogy alkalmit vagy casualt keresek akkor alig van match, de a “nem tudom még”-re már jóval több viszont mindig kapcsolatot várnak és jelenleg nem azt keresek (kivéve persze ha egy Dua Lipa szintű tökéletes csaj matchelne haha). Hogyan lehetne mégis bevonzani azokat a csajokat akiknek elég egy kötetlen, hogy ne érezzék azt hogy “csak arra kellek”? Kamuzzam hogy persze kapcsolat aztán koptassam le később?
28
Férfi
Sok nő keres alkalmit, nem ezzel kell indítani, de ismerkedés során lehet úgy alakítani a kommunikációt és szalonképesen közölni, hogy ilyen céljaid vannak (ami egyébként is változhat, ha találsz egy olyan nőt, akivel nagyon egy hullámhosszon rezegsz és hirtelen már nem az egód lesz a legfontosabb).
A másik megoldás, ha szórakozóhelyről viszel haza nőt, ott általában megvan a kimondatlan konszenzus, hogy ez laza kapcsolat lesz (aztán ha jó vagy az ágyban, akkor akarnak később is találkozni).
Jó tudni, hogy top 10%-os férfi vagyok. 🥰
Ti meg azt nem értitek, hogy egyrészt minden nőnek más jön be, másrészt ha éppen veled beszélget egy adott környezetben és vonzódik hozzád, akkor nem azt fogja elemezgetni, hogy a másik szórakozóhelyen tuti van egy 5 centivel magasabb és nettó 100 ezerrel többet kereső férfi, hanem csak élvezi a pillanatot - veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!