Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után a csaj miért nem akarja tartani velem a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Egy csajjal kétszer szexeltünk. Nagyon élvezte. De nem akart többet velem találkozni. Akkor a neten miért nem chatel velem? Miért nem barátkozik velem?2023. jan. 15. 13:26
1/30 anonim válasza:
Csak szexet akart, nem barátságot vagy kapcsolatot.
2/30 anonim válasza:
Cicafiú! Csak egy eszköz, egy tárgy voltál neki. Biztos kimerült az elem a 25 centisében.
3/30 anonim válasza:
1. Lehet hogy nem akar hozzád kötődni, csak egy-egy alkalmas szexet akart.
2. Lehet hogy talált magának egy másik szexpartnert (vagy van párkapcsolata) és már vele foglalkozik.
3. Nem akar veled barátkozni, nem akar baráti kapcsolatot sem fenntartani hosszabb ideig.
4/30 A kérdező kommentje:
Ha csak szexet akar, akkor miért mindig új férfival akarja? Miért nem tud csak eggyel szexelni? Főleg ha nagyon élvezte. Vagy a nők csak azzal vannak együtt többször akibe szerelmesek lesznek? Párkapcsolatot nehezen talál. Mert minden férfi csak megdugni akarja.
2023. jan. 15. 13:46
5/30 anonim válasza:
4. Te tényleg ennyire gyerek vagy? Már régen fordult a kocka, ma már a nők használják a férfiakat. Milyen szerelemről beszélsz? :D A női tartás már csak néhány nőnél fordul elő, már nem a nők a ragaszkodók.
Itt a gyk-n is nagy divat felsztárolni az olyan nőket, akik pl. 25 éves korukra 30+ partnerrel dicsekedhetnek. Ez ma már menő. Még 20 év, és a férfi nem üldözendő és káros lesz. Lombik, mesterséges anya, szép új világ.
6/30 anonim válasza:
Nem voltál jó az ágyban. Ha jó lettél volna, kaparná az ajtódat!
8/30 A kérdező kommentje:
6-os! De képzeld jó voltam az ágyban. Az első alkalommal kétszer élvezett a csaj. 1 óráig dugtam megállás nélkül. Mondta ilyen sokáig nem bírják a pasik mint én.
2023. jan. 15. 14:10
9/30 anonim válasza:
8-as, jól van😂, ez csak a duma, a tények mást mutatnak. Ha akkora elmény lettél volna, nem bírnád levakarni magadról. Volt 2 szex, azt ennyi voltál, semmi maradandó élmény. Nem akarlak elkeseríteni, de nem attól vagy jó az ágyban, hogy egy órát fűrészelsz.
10/30 anonim válasza:
9.
Én 5 percet fűrészelek és így sem birtam lekoptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!