Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szex után a csaj miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után a csaj miért nem akarja tartani velem a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Egy csajjal kétszer szexeltünk. Nagyon élvezte. De nem akart többet velem találkozni. Akkor a neten miért nem chatel velem? Miért nem barátkozik velem?

2023. jan. 15. 13:26
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Aztán megnézném én azt a nőt, aki élvezné hogy a hüvelye falát 1 órán át folyamatosan reszelik"

Nem muszály elhinni. Gondolj amit akarsz. Te biztos az a fajta vagy aki nem bírja sokáig. A csaj már 15 perc után elment én viszont nem, ezért folytattam és a csaj újra élvezett.

2023. jan. 15. 15:46
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
21. Akkor még sem bennem van a hiba! Neked egy óra kell? :D Hagyjuk inkább, mert már nekem cinkes a téma is.
2023. jan. 15. 15:50
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Azért nem kellesz neki mert hisztis, nyafka kisfiú vagy. Ahelyett hogy örülnél, hogy szexeltél egy jót itt szidod a csajt. Ha barátnőt szeretnél akkor ismerkedj meg valakivel, akivel kiépítitek a bizalmat és a kölcsönös tiszteletet, nem mellesleg akarjátok is a kapcsolatot.

Ha ez a lány eleve nem akart tőled kapcsolatot akkor miért értetlenkedsz?

2023. jan. 15. 15:51
 24/30 anonim ***** válasza:
70%
23. Mert összetörték a kis drága szívét. Csúnya lány! :D A kisgyerek meg azt hitte hogy ez így működik, hogy reszeli egy órán keresztül, és egy napig azt hitte mekkora kan. Ha egy nő csak szexet akar, az a nő képes magától is az orgazmusra, a pasi csak díszlet és kellék hozzá. Így teljesebb a kép. A kérdező meg azt hitte, hogy tőle durrant el a csaj kétszer. Vannak akik a fejlődésükben még csak itt tartanak, de hát hosszú még az út neki, nem is bántom őt! :)
2023. jan. 15. 15:59
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
Ő csak ennyit látott benned, nem többet. Lehet van neki más, lehet talált jobbat, lehet csak nem akar érzelmileg bele bonyolódni ezért mindig mást keres inkább, lehet mégse voltál olyan jó mint gondoltad, lehet csak átlemetileg nem vevő rád..ezer és ezer oka lehet neki. De én is azt gondolom, ha nem igértetek egymásnak semmit akkor örülj hogy volt két jó szexben részed aztán lépj tovább. 😉
2023. jan. 15. 17:05
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
16 válaszoló nagyon igazat ír 😁No vagyok minden szavával egyetértek. Volt nekem is olyan aki 1 órát reszelt, és nem volt jó... Volt akivel 5 perc és Uristeeeennnn.. Ha jó lett volna hidd el menne hozzád.
2023. jan. 15. 20:44
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, jöhet a következő.
2023. jan. 15. 20:59
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak szexet akart, hanem nem jössz be neki sajnos.
2023. jan. 16. 12:37
 29/30 anonim ***** válasza:

8. A nő magának okoz orgazmust.

Mit adtál neki?

Kielégítetted orálisan? Volt hüvelyi orgazmusa? Mi? Törődtél vele?

2023. jan. 16. 12:42
 30/30 anonim ***** válasza:

5. Ez tényleg elszomorító. Nekem a leghosszabb kapcsolatom 3 év, a legrövidebb másfél volt. Nem volt több partnerem 4-nél. Voltak randik is, 1-2, de abból semmi komoly nem lett.

Akkor én vagyok a nyomi? Mostani párommal több mint egy éve vagyunk együtt. Itt is kaptam már nem egy privát üzenetet. Egyik sem érdekel, csak a párom.

Egy kigyúrt srác írt 2 napja, hogy egy alkalomra benne lenne. Írtam neki, hogy nem, mivel az elveim nem engedik. Azt írta, nem halok bele. De én továbbra is csak azt írtam, a tartásom és a neveltetésem nem engedi. :)

Akkor már nem léteznek olyan nők, Kik ezt valják?

2023. jan. 16. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!