Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után a csaj miért nem akarja tartani velem a kapcsolatot?
"Aztán megnézném én azt a nőt, aki élvezné hogy a hüvelye falát 1 órán át folyamatosan reszelik"
Nem muszály elhinni. Gondolj amit akarsz. Te biztos az a fajta vagy aki nem bírja sokáig. A csaj már 15 perc után elment én viszont nem, ezért folytattam és a csaj újra élvezett.
Azért nem kellesz neki mert hisztis, nyafka kisfiú vagy. Ahelyett hogy örülnél, hogy szexeltél egy jót itt szidod a csajt. Ha barátnőt szeretnél akkor ismerkedj meg valakivel, akivel kiépítitek a bizalmat és a kölcsönös tiszteletet, nem mellesleg akarjátok is a kapcsolatot.
Ha ez a lány eleve nem akart tőled kapcsolatot akkor miért értetlenkedsz?
8. A nő magának okoz orgazmust.
Mit adtál neki?
Kielégítetted orálisan? Volt hüvelyi orgazmusa? Mi? Törődtél vele?
5. Ez tényleg elszomorító. Nekem a leghosszabb kapcsolatom 3 év, a legrövidebb másfél volt. Nem volt több partnerem 4-nél. Voltak randik is, 1-2, de abból semmi komoly nem lett.
Akkor én vagyok a nyomi? Mostani párommal több mint egy éve vagyunk együtt. Itt is kaptam már nem egy privát üzenetet. Egyik sem érdekel, csak a párom.
Egy kigyúrt srác írt 2 napja, hogy egy alkalomra benne lenne. Írtam neki, hogy nem, mivel az elveim nem engedik. Azt írta, nem halok bele. De én továbbra is csak azt írtam, a tartásom és a neveltetésem nem engedi. :)
Akkor már nem léteznek olyan nők, Kik ezt valják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!