Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után a csaj miért nem akarja tartani velem a kapcsolatot?
Pont az ismeretlenseg adott hozza az izgalomhoz. Csak a szexet elvezte beloled, es te szeretnel ragaszkodast, inkabb megszabadul az egesztol.
Es meg parkapcsolata is lehet, amibol ennyi eleg volt neki felrelepesnek.
Azt mondta a csaj ő introvertált, zárkózott. Egyedül is jól el van. Aha persze, közben szexmániás. Aki valóban zárkózott az nem keres férfiakat meg szexre sem.
Ezt nagy igazságtalannak tartom, hogy a nők mindig találnak szexre valakit ha dugni van kedvük. De a férfiaknak ez már nagyon nehéz. Mert a nők többsége nem csak szexet keres.
13-as Azért mert te képtelen vagy rá?
A sok alkohol miatt bírtam olyan sokáig
Én nem egy nővel voltam már elhiheted, de a szex minősége sosem arról szólt, hogy 1 óráig reszelem. Sőt, az inkább már fájdalmas illetve kellemetlen. Főleg azért, mert egy nőt 10 perc alatt is csúcsra lehet juttatni. Még mondok valamit, a jó szex nem az ágyban kezdődik, de ez már neked emelt szint.
A szex és a gépies reszelés és nyalás nem egy kategória. Egyébként megnézném én azt az embert aki egy órán át képes ugyanazt a mozdulatsort végezni, ráadásul oda a hasizom már régen kevés lenne. Aztán megnézném én azt a nőt, aki élvezné hogy a hüvelye falát 1 órán át folyamatosan reszelik. Gyerek vagy még, de nagyon! :D
Nálunk a szex már napközben elkezdődik, húzzuk egymás agyát, egy-egy elejtett mondat, utalás. Este meg már befűtve a vágytól elég fél óra, a reszelés része meg lehet hogy csak 5-8 perc.
Szégyelném magam ha 1 órán át kellene alternáló mozgást végeznem, az izzadságomat nyelnem, hogy naaaa, gyerünk már, élvezz el, élvezz el.
:D
". De minket pasikat miért nem bombáznak a nők szex ajánlatokkal?"
Bombáznak, különben nem kefélne állandóan más pasival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!