Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nő nem fizet az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nem fizet az első randin, akkor aranyásó, ha ő hívja el a pasit és így a nő fizetne, az riasztó, de ha a saját részét fizeti, az meg felér egy elutasítással? Semmi sem jó a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Igazából azt vettem észre, hogy ezek ha külön vannak kérdezve, akkor minden opció rossz. És itt szigorúan csak az első találkozásról/randiról beszélek.

Ha a nő kezdeményez, és ő is akarja fizetni állni a randit, az ijesztő, nem nőies.

Ha elfogadja, hogy a pasi fizet, akkor megkapja, hogy aranyásó. Tök mindegy, hogy hol volt a randi, mennyibe került, ez a reakció.

Ha meg azt mondja, hogy fizeti a saját részét, az meg kb felér egy elutasítással.

Miért baj minden opció? Miért nem jó semmi sem a férfiaknak?

febr. 29. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,én első randin sosem ajánlottam fel a felezést,aki egy kávén meg sütin vekengene azzal nem lenne több randi úgysem..:D (első randinak sosem akartam étterembe vagy komolyabb programra menni azt tegyük hozzá).

Aztán ha valakivel volt újabb randi meg később kapcsolat ott én is szeretem meghívni a másikat,meglepni valamivel ilyenek.

febr. 29. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj gyerek, amikor egy csész kávé aranyásás. ROhadt vicces. Olyanokkal nem kell randozni többet. Ennyi.
febr. 29. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Szia, én nőként írom, hogy ne a gyakoris incelek véleményéből indulj ki, mert nekik tényleg semmi se jó. Ha egy nő csóró, az a bajuk, ha van pénze, az a bajuk, ha klasszikus értelemben véve nőiesen viselkedik, az a bajuk, ha nem, akkor meg az.

A való életben is összefuthatsz ilyen hülyékkel, de ott helyben úgyis el tudod dönteni, hogy adott esetben mit cselekedj. Egy értelmes, felnőtt férfi ezeket a helyzeteket rugalmasan kezeli, valószínűleg nem fog hisztit csapni a fagyid árából, és talán akkor se fog elmenekülni, ha a második randin te hívod meg őt.

Ezek apróságok, ha ezeken nem tudtok túllendülni, akkor később úgyse fog működni semmi más sem.

febr. 29. 19:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, sőt, nekem semmilyen tapasztalatom nincs a randizásban, mint hetero nő. Én meleg pasi vagyok, nálam nem szokott ez a ki fizet kérdés gond lenni.

Tényleg, inkább ez azért érdekel, mert az oldalon is ellenmondásos véleményeket látok, a hetero haverjaim véleménye se egyezik, a lány barátok tapasztalatai is ellentétesek.

febr. 29. 20:19
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 hát akkor olyan körökben mozogsz. Felnőtt, jól nevelt embereknél ez nem okoz gondot.
febr. 29. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:

"Én meleg pasi vagyok, nálam nem szokott ez a ki fizet kérdés gond lenni."

És miért nem? Talán mindig felesben fizettek?

febr. 29. 20:40
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem kollektív massza vagyunk, hanem egyéniek a tapasztalataink. Az első randin én mindenképpen fizetem a részem, nálam semmi köze ennek ahhoz, hogy bejön-e a másik vagy nem.
febr. 29. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a nők szoktak fizetni, általában ők kezdeményeznek.

Elfogadom és lehúzom őket. :)

febr. 29. 22:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Álmodban.

márc. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!