Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő nem fizet az első randin, akkor aranyásó, ha ő hívja el a pasit és így a nő fizetne, az riasztó, de ha a saját részét fizeti, az meg felér egy elutasítással? Semmi sem jó a férfiaknak?
Igazából azt vettem észre, hogy ezek ha külön vannak kérdezve, akkor minden opció rossz. És itt szigorúan csak az első találkozásról/randiról beszélek.
Ha a nő kezdeményez, és ő is akarja fizetni állni a randit, az ijesztő, nem nőies.
Ha elfogadja, hogy a pasi fizet, akkor megkapja, hogy aranyásó. Tök mindegy, hogy hol volt a randi, mennyibe került, ez a reakció.
Ha meg azt mondja, hogy fizeti a saját részét, az meg kb felér egy elutasítással.
Miért baj minden opció? Miért nem jó semmi sem a férfiaknak?
Mivel nekem jó volt mindig is az anyagi helyzetem,így soha nem érdekelt a pénz, ezért önmagában nem értem,hogy léteznek emberek,akik ilyen pitiáner dolgokból ügyet csinálnak.
Én alapból úgy megyek első randira,h majd én fizetek,aztán ha a csaj akarja a saját részét fizetni,akkor hagyom, hogy legyen ahogy akarja, nekem aztán olyan mindegy az a pár1000 forint nem oszt nem szoroz, nem ez alapján ítélem meg a másikat.
Ez egy baromság és oltári nagy általánosítás.
Általában pont ezek a kifogásai a nőknek arra, hogy ők miért ne tegyenek semmit.
Hogyha akarsz folytatást, udvariasan felajánlod, hogy fizeted a magad részét, ha meghív, akkor valószínűleg ő is akar folytatást.
Hogyha rosszul sikerült a randi és tudod, hogy nem akarsz tőle semmit, akkor kifizeted a részed és elköszönsz.
Arról hogy ki mit gondol, nem vagy hatással, szerintem így teljesen korrekt vagy és a többség hasonlóan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!