Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a nők már inkább vannak egyedül és nem is akarnak párkapcsolatot?
Panaszkodnak a férfiak hogy jóval több a férfi, meg férfitöbblet stb. valószínűleg szerintem nincs férfitöbblet csak a nők jóval nagyobb része láthatatlanok a férfiak előtt mert így jól elvannak egyedül.
Új munkahelyre mentem a közigazgatásba. Hatalmas meglepetésemre rengeteg csinos fiatal csinos szingli nő volt és mikor kérdezgettem őket, szinte mind azt mondta.. áh nincsen normális pasi inkább egyedül van, jó egyedül nem ismerkedik, minek kapcsolatban stb.
Miért probléma az, ha valaki inkább van egyedül, mint olyan valakivel aki nem felel meg az elvárásainak?
Mielőtt bárki támadna azzal, hogy "elvárások" vannak, annak a személynek mondanám, hogy aki nem teljesen igénytelen saját magára nézve nem mindegy neki, hogy kivel alakít ki bizalmas intim kapcsolatot.
Nekem is van igényem arra, hogy ne akarjak bármelyik nővel lefeküdni vagy kapcsolatot kialakítani és ez most attól független, hogy kinél lenne vagy épp nem lenne esélyem.
Így szerintem ez egyáltalán nem egy fura dolog amiről írsz, hanem alap.
Hát én is inkább vagyok egyedül, mint egy rossz/ toxikus kapcsolatban. Nekem ez tök egyértelmű. :)
(F)
Persze hogy vannak elvárásaik. A kérdezőnek is vannak.
Lehetnek egy nőnek elvárásai.
Ha egy kapcsolatban rosszabbul érzem magam mint egyedül, akkor minek az a kapcsolat?
35 évesen ismertem meg a férjem és most már tudom hogy egyik exemmel sem lehetett volna családot alapítani.
Ronda, tanulatlan, sz@revő ,kis farkú férfi sok van és időnként képesek kapcsolatot színlelni szex reményében.
4es!
Én is pont így érzek.
Soha nem találnék másik olyan embert mint a férjem, és nem adnám alább.
Felépítettünk a férjemmel két házat. Nem tudnám elképzelni hogy utána idejönne egy vadidegen és beleüljön a készbe.
Nem találnék még egy olyan törekvő embert mint a férjem.
Biztos hogy van, de azok már mind elkeltek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!