Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a nők már inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a nők már inkább vannak egyedül és nem is akarnak párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Panaszkodnak a férfiak hogy jóval több a férfi, meg férfitöbblet stb. valószínűleg szerintem nincs férfitöbblet csak a nők jóval nagyobb része láthatatlanok a férfiak előtt mert így jól elvannak egyedül.

Új munkahelyre mentem a közigazgatásba. Hatalmas meglepetésemre rengeteg csinos fiatal csinos szingli nő volt és mikor kérdezgettem őket, szinte mind azt mondta.. áh nincsen normális pasi inkább egyedül van, jó egyedül nem ismerkedik, minek kapcsolatban stb.

febr. 27. 07:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

“Otthont adnak”, na ez volt a mai nap legjobb vicce!

Bajban lennék ha ott kellene élnem abban az otthonban amit ők nyújtanak.

Élek a sajátomban inkább és nem kezdek kapcsolatot olyannal aki nem nyújt semmit, csak elvesz.

Otthont adnak….Hallod egy randira nincs aprójuk a zsebükben . Majd az fog otthont adni aki arra hajt hogy mindig mindent ingyen megússzon?

febr. 27. 17:51
 32/33 anonim ***** válasza:
62%
Ez mindkét nemre igaz a mai világban, hogy egyre többen választják az egyedüllétet vagy a lazább kapcsolatokat. Az elvárások is persze, hogy magasabbak, ha mindenki önállóan megtud élni. Igazából senki nem tudja mi lesz ennek a folyamatnak a vége, mert egyelőre nagyon úgy tűnik a nyugati individualista társadalmakban a családok, közösségek egyre jobban szétesnek.
febr. 27. 18:03
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, melyik századból jön ez az otthont adnak.
febr. 27. 18:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!