Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a nők már inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a nők már inkább vannak egyedül és nem is akarnak párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Panaszkodnak a férfiak hogy jóval több a férfi, meg férfitöbblet stb. valószínűleg szerintem nincs férfitöbblet csak a nők jóval nagyobb része láthatatlanok a férfiak előtt mert így jól elvannak egyedül.

Új munkahelyre mentem a közigazgatásba. Hatalmas meglepetésemre rengeteg csinos fiatal csinos szingli nő volt és mikor kérdezgettem őket, szinte mind azt mondta.. áh nincsen normális pasi inkább egyedül van, jó egyedül nem ismerkedik, minek kapcsolatban stb.

febr. 27. 07:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
Úgy gondolom, hogy van abban igazság amit leírtál. Olyan munkahelyen dolgozom, ahol nagyon sok nő vesz körül, és elég sokat beszélgetek velük ahhoz, hogy tudjam, nem feltétlen erőltetik a párkeresést. Arra gondosan odafigyelnek, hogy ne otthon üljenek az üres szobában, szerveznek közös programokat és elfoglalják magukat. Az is tapasztalat,amikor egy baráti társaságba az egyik nő bepasizik és esetleg még gyereket is vállalnak akkor az boríthatja a dominót és akkor a többiek is követik. Akik stabil anyagi körülmények között élnek és önállóan el tudják tartani magukat olyan életszínvonalon amire vágynak, akkor nem feltétlen azért erőltetik a párkapcsolatot, hogy könnyebb legyen az életük, tehát nem annyira a célhoz keresünk megfelelő férfit elvet követik. Szerelemre vágynak, mély érzésekre, és elég gyakran az online felületen kapják meg, simán belemennek egy távkapcsolatba egy misztifikált férfival minthogy a szomszéddal randizzanak.
febr. 27. 11:00
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

21-es ez még annál is igazabb mint gondolnád. Ez az online világ ezért is egy baromi veszélyes dolog, mert azt hisszük ennyiből lehet mazsolázni. Hát egy túrót. Persze lehet kialakítani egy vágyképet de mégis itt élünk, itt dolgozunk ahol, és ha felmegyünk egy ilyen oldalra ott lesz 500-5000 férfi mindenhonnan, minden korosztályból, minden országból, minden szakmából.

De a valóság nem ilyen. Ezért szoktam mondani hogy akkor már inkább társkereső rendezvények de ott meg le vagyunk nézve mert nem úgy nézünk mint a legutolsó matchük a tinderen a szétphotoshoppolt alfahím Olaszországból...

Munkahelyen, edzőteremben tabu de lassan egy társkereső rendezvényen is mert az meg ciki, holott csomó olyan nővel beszélgettem akik itt élnek tőlem nem messze, szerintem volt hullámhossz is de nem hoztam a "pluszt", amit ő szerintük már egy rövid tali után kellene.

Ez a baj hogy keresik azt amit egyszer éreztek 25 éves korukban és nem fogadják el hogy ők is változtak, a világ is és az ismerkedési mechanika is.

Senki nem akar 1 talinál többet "beleölni" és csak űzi tovább hátha van jobb, és még jobb és még jobb. Ez nem így működik.

Sok hosszú házasságnál mondják el a felek hogy a titok annyi volt hogy döntést hoztak a másik mellett és kitartottak mellette, manapság már az ismerkedésnél sincs minimális kitartás sem, hanem amint valami "nem stimmel" ( pl. álmos a másik az első randin mert rosszul aludt pl. ), máris leírják. Ezernyi ilyen dolog van....

febr. 27. 11:19
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
Nem minden nő azért van egyedül, mert úgy szeretne élni. Én is vágynék társra! De vak vagyok és özvegy, van egy gyönyörű gyermekem, reálisan nézve esélyem max barátság extrákkal kapcsolatra volna, de az köszi nem érdekel. Maradok sajnos egyedül.
febr. 27. 11:33
 24/33 anonim ***** válasza:
89%

Akarni akar a legtöbb...csak kevés a normális férfi (nő is).

Én első párom spontán ismertem meg, lányom apját is...5 évig voltunk együtt.

Aztán egy kis idő után direktbe próbáltam ismerkedni...csalódás csalódás hátán. Elegem is lett. Majd váratlanul jött olyan akivel minden, de tényleg minden jó volt, 4 év kapcsolat, ő sajnos meghalt lassan 2 éve. Én is úgy gondoltam vagy lesz valaki véletlen vagy nem...most alakul valakivel akivel tényleg úgyérzem van közös jövőnk.

N 32

febr. 27. 11:43
 25/33 anonim ***** válasza:

24 vagyok..

Ez a valaki is hirtelen váratlanul jött az életembe. *

febr. 27. 11:44
 26/33 anonim ***** válasza:
89%

Akarni úgy akarok, ahogy a legtöbb dolgot, amiről tudom, hogy nem lehet. Pl. szeretnék világhírű balerina lenni. 35 évesen, 0 tánctudással ez nem reális vágy.

Kapcsolatban is lennék - könyvbeli karakterekkel. Több esélyem van a balerinaságra.

febr. 27. 12:10
 27/33 anonim ***** válasza:
93%

“Otthont adnak”.

😂😂😂és hol? Nyaralni is úgy viszik a nőt hogy a nő kifizeti a részét.

Nem adnak otthont, se nyaralást, de még egy vacsorát se.

Ebből következik az hogy nem akarnak szülni a nők.

Annak a gyereknek enni , inni, pelenka is kell.

A nő éjszakázik vele, kimarad a munkából.

Otthont adnak 😂😂😂😂

Egy szál virágot nem vesztek, már az “udvarlási” szakaszban eltanyáltok a legtöbben!

febr. 27. 12:55
 28/33 anonim ***** válasza:
87%

Egy házvezetőnő fizetése 300 alsó hangon .

Értem én hogy párkapcsolatban nem fogok ezért fizetést kapni, de hogy egy moziba se hívjon el, egy apró meglepetést se hozzon soha?

Persze hogy inkább egyedül.

Ragyog a lakásom, tiszta, jó illat van és nem kell kerülgetnem egy fotelban ülő lusta embert . Így marad energiám bulizni, pedig 37 vagyok.

Dehogy cserélném el az életemet egy házas nővel. Rengeteget panaszkodnak, koszos , trehány férjeik vannak, és bevásárlásnál a nő kártyájáról költenek.

febr. 27. 13:16
 29/33 anonim ***** válasza:
93%
50 évesen igen, inkább egyedül vagyok, mint olyan valakivel legyek együtt, akivel valójában nem akarok. Bármilyen hihetetlen de életem során nem volt olyan kapcsolatom, ami bármit is hozzátett az életemhez ahelyett, hogy elvett volna belőle. A házasságom is csak elvett, inkább elváltam. Nyugalmat, érzelmi biztonságot, hűséget, megbízhatóságot nem találtam meg egyetlen emberben sem. Sem szegényben, sem gazdagban, sem csúnyában, sem jóképűben. Így minek erőlködnék még? 10 éve kiegyensúlyozottan élek egyedül. Ezt már senki miatt nem adom fel.
febr. 27. 13:24
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Otthont adtok???

Egy kávét nem fizettek ki, bammeg:(((((

febr. 27. 17:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!