Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valakinek egész életében sosem lesz
párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Én szerintem ilyen leszek, szeretnék de nem tudok ismerkedni. Barátaim sincsenek, teljesen magányos vagyok. Csendes, zárkózott, vékony alkatú vagyok. Szerintem így sosem fogok kelleni egy nőnek sem.
Szomorú lennék ha sosem lenne kapcsolatom de reálisan nézve nem sok esélyem van. Rossz hogy miért pont én jártam így. Pedig jó lenne együtt utazgatni, élményeket gyűjteni. Szeretetben lenni. De jó lehet.
Van ilyen. Ha nem változtatsz, akkor tényleg elég valószínű, hogy te is közéjük fogsz tartozni, de nem azért, mert "pont te jártál így". Ez nincs előre kisorsolva, rajtad múlik. Sok csendesebb embernek van párja. Van olyan ismerősöm, aki alacsony, vékony, arcra sem helyes, csendes és mégis évek óta van barátnője. Nem lehetetlen, csak tenni kell érte.
febr. 15. 21:11
2/15 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Randiig se jutottál még senkivel?
febr. 15. 21:12
3/15 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyet. Sosem volt senkije, de azért jól elvan. A családjával él, eléggé megviselte az anyukája elvesztése, de jóban van a testvérével és a tesó gyerekeivel. Szóval azért nem szörnyű az élete. De kicsit mindig sajnáltam hogy nem lett saját családja.
febr. 15. 21:12
4/15 anonim válasza:
Ki kell mozdítanod magad ebből es csajozni menni
febr. 15. 21:24
5/15 anonim válasza:
Egész biztos, hogy sok ilyen ember van a világon.
Minden lehetséges.
febr. 15. 21:39
6/15 anonim válasza:
Mit teszel, tettél azért, hogy legyen barátnőd? Ha semmit, akkor ne csodálkozz. Muszáj nyitni az emberek felé, közösségbe járni. A négy fal között ülve senkit nem talál meg a szerelem.
febr. 15. 21:44
7/15 anonim válasza:
Van, tenni kell érte nem pedig ábrándozni, és akkor lesz.
febr. 15. 21:47
8/15 anonim válasza:
Van ám. Nőként is elég hozzá annyi, hogy pocsék adottságokkal sikerült világra jönni. Ha az arcod/fejed ronda, az a "legjobb", garantálja, hogy még szexelni is csak magaddal tudj örökké.
febr. 15. 21:55
9/15 anonim válasza:
Hát kapd össze magad.
febr. 15. 22:09
10/15 anonim válasza:
Így jártál, mert így döntöttél. Tudatában vagy annak, hogy miért vagy egyedül, mégsem teszel azért, hogy változtass ezen a helyzeten.
Vannak ilyen búval b@szott típusok, akik szeretnek magányosan keseregni. Lelked rajta, de aztán ne a nőket hibáztasd, hogy nem érdeklődnek irántad. Azt sem tudják, hogy a világon vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!