Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy ember egész életében magányos marad és egy párkapcsolata sem lesz?

Figyelt kérdés
Én már 27 vagyok, és még randim sem volt lánnyal. Barátom is csak egy van.
2021. ápr. 2. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan.
2021. ápr. 2. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen.
2021. ápr. 2. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Persze hogy van, regen bolcsnek hivtak az ilyent
2021. ápr. 2. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Aki nem tesz érte semmit, az biztos így jár.

aki tesz, az legalább az esélyét megadja, hogy alakuljon valami.

2021. ápr. 2. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg
2021. ápr. 2. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Igen, amennyiben nem veszi észre, hogy problémák annak az életvitelével, gondolkozásával, introvertáltságával, stb. és nem kezd el keményen dolgozni ezek megváltoztatásán.

Olyan ember nincs, aki rendszeresen jár társaságba, buliba és mégsincsenek barátai, kapcsolatai.

2021. ápr. 2. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen én is ilyen vagyok. Hiába próbálkozom nem jön össze. Nem kellek. Vagy csak szexre kellenek,de érzelmek nélkül nem megy vagy házas, vagy barátnője van vagy mást választ helyettem , aranyos vagyok de..... blablaaa. Pedig nem vagyok ronda. Oda figyelek magamra, kedves vagyok,segítőkész,tanulok, sok mindenről eltudok beszélgetni, tudok sütni. Múltkor egy ismerősöm mondtam hogy biztos sok pasi szívét töröm össze. A valóságban senkinek sem kellek. Senki sem kezdeményez nálam. Ha én kezdeményezek mindig pofára esem. Most is tetszett valaki, kiderült hogy van valakije. Mindig ez van. Bizonyos kor felett nagyon nehéz a zöme elkelt már. Utoljára 2018-ban hívtak randira,a srác nem jött be, azóta semmi. Ebben az évben egy bókot kaptam egy kisfiútól kb 4 éves, azt mondta 'néni' szép vagy, nagyon jól esett. Kezdem igen szarul érezni magam, hogy senkinek sem kellek. Egy férfi sem kezdeményez, akar, vágyik rám, miközben tök sok rusnya, dagadt nőnek jó pasija van. Feladtam. Nehéz elfogadni, de valamiért ez van, biztos megvan az oka. Amit nem tudok.
2021. ápr. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!