Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélne az, akinek egész életében az volt a párkapcsolati problémája, hogy túl sok jó parti közül választhatott és nem tudta, hogy tényleg jól döntott-e?
A döntésén helyességén én is szoktam gondolkodni, habár nem lengenek körbe jó partik.
F
Szerintem a mai fiatal csajok 90%-a küzd ezzel.
Én úgy nevezem, hogy "szűrőt" kell létrehozni, és a legfontosabb előnyöket előre helyezni a célodtól függően.
Bár a lányok inkább csak érzelmek alapján csinálják ezt, véletlenszerűen szerintem. Férfiként az élet irányítottabb.
4# Ez azért nem mindig ennyire egyértelmű. De értem miről beszélsz.
f
Nálam nincsenek ilyen kerdések választás esetén sem, mivel egyik se jó.
Ha az egyik mellett döntök azzal járok 2 évig es utána szakítás, ha a másik mellett döntök, akkor azzal játszuk le ugyanazt.
Olyan nekem még nem volt hogy a B tervek bejöttek volna vagy jobb döntések lettek volna. Nincsenek elvarratlan szálaim, meg mi lett volna ha. Ha vkire kíváncsi vagyok megkeresem, csúnyán mondva "kipróbálom".
Volt olyan is, akit elutasítottam, később elbizonytalanodtam magamban, újra felvettem vele a kapcsolatot és csak arra volt jó hogy rájöjjek arra, nagyon is jól tettem, hogy első körben kiszórtam. A 2.kör ezt csak jobban megerősítette.
Olyan még nem volt az eletemben hogy egy rossz miatt valami jót hagynék ki mással. Csakis olyan volt eddig, hogy (előre nem látva)egyik rossz miatt épp kihagyok egy másik rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!