Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális dolog, ha úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha úgy érzem túl sok a szeretet és azt érzem, hogy megfojt?

Figyelt kérdés

4 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Mindig is nagyon érzékeny volt, érzelmes és ragaszkodó. Nagyon sok vita volt ebből, mert én nem bírom, ha rám akaszkodnak. Szépen működött minden, lassan 1,5 éve élünk együtt és megint előjött ez a túlságos ragaszkodás. Állandóan szexelne, viszont én nem tudok rá hangolódni, ha körülöttem problémák vannak. Ezt el is mondtam neki, de nagyon nehezen viseli, ha már 3-4 nap kimaradt. Szeretem, mert tényleg szeretem. És nem is tudnám elképzelni az életem nélküle. Nem eldobni akarom ezt a kapcsolatot, hanem dolgozni rajta. Most éppen "szünetet" tartunk. Vissza ment a szüleihez, mert mondtam nekem kell egy kis szusszanás. Megfojt az érzelmekkel. Állandóan ölelne, puszilna, minden nap elmondja hogy szeret. Nekem már túl sok. És akkor még ezen felül minden nap jönnek az üzentek, hogy mennyire szeret, miért nem mondom ki, miért nem mutatom ki, stb. Ő egy nulla nélkülem, stb. Ha beszélünk telefonon semleges dolgokról, a végén még azért benyögi újra, hogy szeret és nem akar nélkülem élni és kíván stb. Ez napi szinten többször már nagyon nyomasztó és fárasztó. Hiába mondom neki, nem tudja megállni. Már azt is mondtam neki, hogy szerintem nem szeret, hanem csak ragaszkodik vagy nem is tudom. Szeretem, szeretek hozzá bújni, ölelni, de mikor elvárja, akkor már nem teszem. Volt egy hét mikor nagyon szar volt nálam a helyzet, munka, gyerekek stb. És se szex, se puszi, se ölelés nem volt. Mondtam neki most idő kell, mert nagyon magamba zuhantam. De már egy hét után szóvá tettr, hogy nem momdom, nem bújok stb. Persze, hogy nincs kedvem az egészhez ha mondja mindig. Pedig mellette biztonságba érzem magam és ha rendbe rakná ezt a fejében, akkor tuti tökéletes lenne minden.

Be másolok egy üzenetet tőle, amit kb naponta kapok ilyen formában és beszélgetés közben is.

Szerintetek én reagáló túl?

Ezt hajnal 1kor küldte:

"Nem tudok aludni! Kurvára kívánlak. Már azt sem tudom milyen az érintésed. Régi olyan képeidet nézegetem. Meg őrülök érted! Komolyan inkább nyírj ki mert ezt nem sokáig bírom. Rossz nagyon nélküled. Mindenhogy rossz nélküled. Igen is szexelni, szeretkezni akarok veled ha tetszik ha nem. Ennyire nőt életemben nem kívántam mint téged és nem is szerettem sosem! Tudom hogy nem erre akartál volna ébredni de egyszerűen nem bírok magammal. Bazdmeg ember ennyire még nem akart senkit mint én téged mindenhogy. Fogalmad sincs mit élek át mostanában. Kényeztetni szeretnélek nagyon. Nem érdekel ha ezért meg haragszol most de ezt legalább így ki kell adnom magamból. Nincs olyan perc hogy ne gondolják rád de ha ez zavar akkor küldj el a picsába mert én mindig szeretni és kívánni foglak. Még most is úgy szeretlek meg kívántak mint 4 éve. Eszméletlen módon akarlak és akarok veled lenni...Bocsáss meg kérlek hogy ilyen vagyok. Túl érzelmes. Régen nem kívántam ennyire a szexet sem mint mióta veled vagyok. Annyira jó veled minden hogy egyszerűen hiányzol így is mert minden vágyamat kielégíted. Komolyan mondom.Nagyon nagy hatással vagy rám minden téren!"

Ezeket napi szinten kapom, bár a szexelős, kívánós kevesebb mint a szeretlek és nem tudok nélküled élni. De mindkettő ugyanannyira ki készít már :(

2021. júl. 24. 11:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

Te hulye vagy bzdmeg! Ugy latszik még beléd még nem rugtak elégszer, hogy ezt értékelni tudd

29N

2021. júl. 24. 11:30
 2/22 anonim ***** válasza:
35%

Ne haragudj, de nekem is pont az jutott eszembe mint amit az 1-es írt. A sok pofon meg rúgás után olyan jó lenne egy érzelmes, ragaszkodó társ, aki kimutatja a szeretetét.

29N

2021. júl. 24. 11:34
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
1# Szerintem nincs igazad. Nagyon jó érzés lehet, amit a kérdező párja csinál, de nem 0-24. Ha ő jelezte felé, hogy ez neki sok, vegyen visszább, mert fojtogatva érzi magát, akkor bizony figyelembe kellene vennie, és egy kis teret hagynia. Így nagyon hamar egymásra fognak unni. A túlzó ragaszkodás is legalább annyira káros, mint az elhanyagolás. Ez a véleményem. Kérdező, beszéljetek szerintem.
2021. júl. 24. 11:37
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Ez már túl sok és túl nyálas... 26n
2021. júl. 24. 11:40
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Mindkettőtök érzelmei jogosak, én is beleőrülnék egy ilyen kapcsolatba, más viszont pont erre vágyik és ez rendben is van. Egyszerűen csak borzasztóan nem illetek össze és ezt a szerelem nem fogja megmenteni.
2021. júl. 24. 11:46
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
"Bazdmeg ember" De krva érzelmes. :D
2021. júl. 24. 11:48
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én most itt nem tudnék igazságot tenni, mert a leírtak alapján mindkét oldalt átérzem.

A párod simán lehet olyan, aki lélegezni sem tud nélküled, és semmi más témája nincs, csak te, akkor egy ilyen ember valóban taszító és sok, de az ilyenből ki is ábrándulnék, nem szeretném.

Viszont ha nem ilyen önállótlan függő, amilyet leírtam, akkor pedig őt tudom megérteni.

Hiába mondod neki, hogy sok. Még több lesz, mert nem kapja meg tőled az érzelmeket, figyelmet, pozitív visszacsatolást. Ha többet adnál neki, nem mondaná folyton. Itt ha neked ez ennyire nehezedre esik, felmerül, hogy te nem szereted. Szerintem semmi túlzó nincs abban, hogy minden nap elmondja, hogy szeret, és viszont is elvárja. Sőt, szerintem mind erre vágynánk nőként mind friss, mind több éves kapcsolatban.

Én elgondolkodnék a helyedben, hogyha a kérése ellenére még messzebb taszítod minden alkalommal, akkor minek vagytok együtt? Mert megszoktad és biztonsàgban érzed magad?

2021. júl. 24. 11:50
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

"Igen is szexelni, szeretkezni akarok veled ha tetszik ha nem."

"Nem érdekel ha ezért meg haragszol most de ezt legalább így ki kell adnom magamból."

kérdező!

ez a szöveg ijesztő, semmi romantikus nincs benne.

tele van erőszakos mondatokkal.

kiviláglik belőle, h. ő lényegében leszarja, hogy te mit akarsz, mert az van és legyen, amit ő akar.

illetve durván manipulál érzelmileg, amnikor arról ír, h. rúgd ki, de ő akkor is szeretni fog.

az is zavaró, h. a szexre, a testiségre van minden kihegyezve nála.

nem azt írja, hogy sétálnék, főznék, filmeznék stb. veled, hanem szex, szex, szex.

és ahogy ő akarja, és mindegy, neked van-e kedved hozzá.

ezt a levelet olvasd fel v. küldd át pl. a nane nőjogi szervezetnek, akik bántalmazott nőkkel foglalkoznak, és kérd ki a véleményüket, neten találsz hozzájuk elérhetőséget.

ne hallgass azokra, akik itt beszólnak neked.

teljesen jogosak az érzéseid, és jól tetted, h. ideiglenesen elküldted.

megkockáztatom az lenne a legbölcsebb, ha végképp lezárnád ezt vele.

biztosan tudsz élni nélküle, hiszen vele már nem tudsz.

én egy ilyennek nem mernék kettesben maradni, tele van mikroagresszióval és indulattal minden sora.

lényegében használni akar, és csak arra kellesz, és végtelenül egocentrikus.

találsz jobbat.

én a helyedben tiltanám mindenhonnan, nem reagálnék semmire.

2021. júl. 24. 11:52
 9/22 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a párom fél éve nem mondta, hogy szeret. Azért jól esne néha, de ez sok nekem is.
2021. júl. 24. 11:55
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt elmondanám nektek, hogy ha egy férfi szeret, az messze nem ilyen! Itt sok csalódott vagy kihűlt viszonyban élő most még irigykedik is kérdezőre, de higgyétek el, ez nem az

És lássatok már az orrotoknál tovább, a faszi nem szereti a kérdezőt, hanem csak akarja. A faszi önmagát szereti, a saját élvetegsége, vágyai, farka, hormonjai hajtják.

Persze, hogy könyörög, mert most test nélkül maradt, kit dugjon meg?

A szerelem nem ilyen! Ez a srác beteg, ez a kapcsolódás nem egészséges.

És semmi köze a szerelemhez, semmi.

És ez zaklatás már innentől kezdve! Igen, párkapcsolaton belül is van szexuális zaklatás, és tessék a NANE-val konzultálni, ingyenesen hívhatók.

2021. júl. 24. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!