Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy már nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy már nem érzem azt a nagy szerelmet?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 4éve leszünk együtt. Sok mindenen mentünk keresztül, párszor voltunk mélyponton mire meg tanultuk elfogadni és kezelni egymást, hogy ne legyenek nagy veszekedések. Az elején természetesen éreztem a szerelmet iránta, és hosszú ideig éreztem is,viszont egy pár napja mintha mar csak szeretetet éreznék. Nagyin szeretem es kötődök hozzá, sokat változtunk mind ketten. Viszont nem erzem azt a nagy szerelmet és van hogy sokáig a szexet se kívánom. Erős szeretet van iránta ez biztos. De normális hogy mostanában nem annyira kivanom? Inkabb csak beszelgetni szeretnék vele, vagy ossze bújni. Lehet hiányzik valami a kapcsolatbol? Neha ugy erzem jobb lenne ha erejesebb, es ferfiasabb lenne, mert sokszor csak ugy beszelunk egymassal mint a kisgyerekek,valahogy hozza szoktunk ehhez es mar hiányzik hogy erejesebb legyen velem es ferfiasabb. Mondtsm neki es aht mondta sokszor igy tud csak beszelni velem, mert hozza szokott. Meg hogy aranyos szerinte.

De igazából nem tudom mi lehet a baj mi változott.

2020. aug. 31. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Válaszolni sajnos nem tudok, de velem is ugyanez van 5 éves kapcsolatban. Remélem valaki tud valami okosat írni.
2020. aug. 31. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően az normális, hogy azt a lángoló szerelmet nem érzed, de hogy nem kívánod, stb., az nem. Fel kéne pezsdíteni a kapcsolatotokat, mert biztosan hiányzik belőle valami. Végig kéne gondolnod, mi hiányzik. Mondd meg neki nyugodtan, hogy ha ilyen kisgyerekesen beszélgettek, az kiöli belőled a vágyat. Ne szűnjön meg férfi lenni, te pedig ne szűnj meg nő lenni. Mert az alapján, amit leírsz, kezd olyan lenni, mint egy szoros barátság, testvéri viszony. Ezt kéne visszahozni. Menjetek el randizni, ne együtt, hanem készüljetek külön, találkozzatok ott, öltözzetek ki, adjátok meg a módját. És valószínűleg neked is kéne valamin változtatni, hogy inkább nőnek tekintsen. Nem tudom, otthon mennyire ereszted el magad, szóval csak egy hülyeséget mondok most, a szakadt, kinyúlt otthoni póló helyett inkább vegyél otthonra egy kényelmes, de jól kinéző, nőies felsőt. Incselkedj, flörtölj vele.

Ha nagyon úgy viselkedtek, mint a testvérek, az megöli a vágyat.

2020. aug. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!