Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még nem vagyok szerelmes a barátomba? Ugye ki fog alakulni idővel?
22 vagyok, de első kapcsolatom, ezért nem értek hozzá. Kb fél éve ismerem, 2-3 hónapja kezdtünk el ismerkedni, és egy hete vagyunk együtt. Neki elvileg az első pillanattól kezdve tetszettem, és elvileg már akkor szerelmes volt belém, amikor még csak barátok voltunk. Amióta összejöttünk, azóta minden nap mondja, hogy szeret, naponta többször is. Én viszont még nem érzem így. Nyilván kedvelem, meg annál azért több, de még nem vagyok szerelmes. Pedig tényleg nagyon összeillünk, és nagyon normális, rendes, kedves fiú.
Egyik nap mondta, hogy attól fél, hogy én nem fogok úgy érezni, mint ő. Nem akartam mondani, hogy ettől én is félek... Ugye normális, hogy egy hét után még nem vagyok szerelmes? Mennyi idő szokott ez lenni? Mit mondjak ilyenkor, amikor ő mondja, hogy szeret?
Minek a szerelem? úgyis elmúlik.
Ha van pénze, nem bánt, jól kefél, jól néz ki, akkor maradj vele, és becsüld meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!