Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha úgy érzem túl sok a szeretet és azt érzem, hogy megfojt?
4 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Mindig is nagyon érzékeny volt, érzelmes és ragaszkodó. Nagyon sok vita volt ebből, mert én nem bírom, ha rám akaszkodnak. Szépen működött minden, lassan 1,5 éve élünk együtt és megint előjött ez a túlságos ragaszkodás. Állandóan szexelne, viszont én nem tudok rá hangolódni, ha körülöttem problémák vannak. Ezt el is mondtam neki, de nagyon nehezen viseli, ha már 3-4 nap kimaradt. Szeretem, mert tényleg szeretem. És nem is tudnám elképzelni az életem nélküle. Nem eldobni akarom ezt a kapcsolatot, hanem dolgozni rajta. Most éppen "szünetet" tartunk. Vissza ment a szüleihez, mert mondtam nekem kell egy kis szusszanás. Megfojt az érzelmekkel. Állandóan ölelne, puszilna, minden nap elmondja hogy szeret. Nekem már túl sok. És akkor még ezen felül minden nap jönnek az üzentek, hogy mennyire szeret, miért nem mondom ki, miért nem mutatom ki, stb. Ő egy nulla nélkülem, stb. Ha beszélünk telefonon semleges dolgokról, a végén még azért benyögi újra, hogy szeret és nem akar nélkülem élni és kíván stb. Ez napi szinten többször már nagyon nyomasztó és fárasztó. Hiába mondom neki, nem tudja megállni. Már azt is mondtam neki, hogy szerintem nem szeret, hanem csak ragaszkodik vagy nem is tudom. Szeretem, szeretek hozzá bújni, ölelni, de mikor elvárja, akkor már nem teszem. Volt egy hét mikor nagyon szar volt nálam a helyzet, munka, gyerekek stb. És se szex, se puszi, se ölelés nem volt. Mondtam neki most idő kell, mert nagyon magamba zuhantam. De már egy hét után szóvá tettr, hogy nem momdom, nem bújok stb. Persze, hogy nincs kedvem az egészhez ha mondja mindig. Pedig mellette biztonságba érzem magam és ha rendbe rakná ezt a fejében, akkor tuti tökéletes lenne minden.
Be másolok egy üzenetet tőle, amit kb naponta kapok ilyen formában és beszélgetés közben is.
Szerintetek én reagáló túl?
Ezt hajnal 1kor küldte:
"Nem tudok aludni! Kurvára kívánlak. Már azt sem tudom milyen az érintésed. Régi olyan képeidet nézegetem. Meg őrülök érted! Komolyan inkább nyírj ki mert ezt nem sokáig bírom. Rossz nagyon nélküled. Mindenhogy rossz nélküled. Igen is szexelni, szeretkezni akarok veled ha tetszik ha nem. Ennyire nőt életemben nem kívántam mint téged és nem is szerettem sosem! Tudom hogy nem erre akartál volna ébredni de egyszerűen nem bírok magammal. Bazdmeg ember ennyire még nem akart senkit mint én téged mindenhogy. Fogalmad sincs mit élek át mostanában. Kényeztetni szeretnélek nagyon. Nem érdekel ha ezért meg haragszol most de ezt legalább így ki kell adnom magamból. Nincs olyan perc hogy ne gondolják rád de ha ez zavar akkor küldj el a picsába mert én mindig szeretni és kívánni foglak. Még most is úgy szeretlek meg kívántak mint 4 éve. Eszméletlen módon akarlak és akarok veled lenni...Bocsáss meg kérlek hogy ilyen vagyok. Túl érzelmes. Régen nem kívántam ennyire a szexet sem mint mióta veled vagyok. Annyira jó veled minden hogy egyszerűen hiányzol így is mert minden vágyamat kielégíted. Komolyan mondom.Nagyon nagy hatással vagy rám minden téren!"
Ezeket napi szinten kapom, bár a szexelős, kívánós kevesebb mint a szeretlek és nem tudok nélküled élni. De mindkettő ugyanannyira ki készít már :(
A párod beteg érzelmileg, sugárzik belőle a harag, a birtoklási vágy. Nem érdekli, hogy neked mi a jó.
Súlyosan bántalmazó kapcsolatban élsz.
Én menekülnék, mert ez jobb nem lesz.
Aki azt mondja, hogy hülye vagyok, mert más erre vágyik... Tudom, hogy ezen a téren szerencsés vagyok, mert szeret, kimutatja és voltak az előző kapcsolataiban rossz tapasztalatok. Viszont egy normális párkapcsolatban két ember hagy teret egymásnak. Itt nem nagyon van. Viszont szeretem, próbálom megérteni, de ez a "kikönyörgő, kikövetelőző" szeretet kimutatás nekem nem megy. Ha nem mondja, mondom neki, bújok hozzá, ölelgetem stb.
Nem agresszív. Volt egy 10 éves kapcsolata előttem és ott nem voltak se ilyen érzelmek, se normális szex. Én ezeket megadom neki. Főleg a szexet. Mert jó vele, de sok.
Sokszor úgy érzem magam mimt azok a hülye filmekben amik mostanában menők. Azt a 365 nap meg az 50 árnyalat filmek. Nyilván nem olyan durván, de olyan ő is. Hogy szex jöhet mindig, állandóan féltékeny meg mindenkit elzavarna a közelemből. Lehet ez más nőnek bejön, de nekem sok.
Aki írta, hogy dobjam el, nem akarom. Minden férfiban van valami rossz, mint nőben is. Ő nem iszik, nem dohányzik, nem játssza el a pénzt, elfogadta a gyerkeimet, szeret, nem ver, nem agresszív.
Csak ez a folytonos megfojtás. Meg akaratosság. Hogy igen is ő férfi és kell a testiség. De szüksége van rám mint ember is. Nagyon sokat álltam mellette a bajban és fordítva is. Mély érzelmei vannak, ezt az anyja is mondta, hogy nagyon szeret engem, látja, tudja.
Te tudod, kérdező. #11 voltam és tartom, hogy ez nem lesz jobb. Ő ilyen. Innentől kezdve rajtad áll, elfogadod-e, vagy sem.
Olyan jellegű választ nem fogsz kapni, ami varázspirulaként megoldja a beteges birtoklási, érzelmi fojtogató viselkedést.
Erre egy gyógyír lehetne: Megkéred, hogy ezt így ne.
Megkérted, leszarta, fojtogat tovább. Vond le a konzekvenciát.
"Volt egy 10 éves kapcsolata előttem és ott nem voltak se ilyen érzelmek, se normális szex."
kérdező, nem, neked erről nem lehet pontos képed, csak a párod verzióját ismered.
akkor tudnád, h. mi volt, ha leülnél beszélgetni az exével.
megjegyzem, ez tipikus önsajnáltatós, nárcisztikus duma, h. ő mennyiit szenvedett és miket nem kapott meg az előző párjától.
bánki györgy nárcizmus, üsd be youtube keresőbe, hallgass meg előadásokat a témában, hogy végre tisztán láss.
a nane oldalán találsz anyagokat, milyen egy érzelmileg bántalmazó párkapcsolat.
a pasid erőszakos, igen, nemcsak az az erőszak, ha megver.
a pasid tele van birtoklási vággyal.
azzal,h. tilt másoktól és extrém féltékeny, szintén az abuzáló félre jellemző.
te egy bántalmazó párkapcsolatban élsz, és ahogy látom, nehezen esik le neked.
és nem szeret, ezt tartom.
ez a hatalomgyakorlásról, kontrollszerzésről, önnös szexuális vágyak kiéléséről és durva érzelmi manipulációról szól.
menekülj.
sajnos szerintem neked is lehetnek komoly elakadásaid, mert még mindig szerelemként keretezed a viselkedését és függsz tőle, és benne maradsz.
kérjél segítséget, és vedd észre, h. ez nem okés, és itt nincsenek kérdések, és nem szabad ilyenbe benne maradni.
7 vagyok, azért árnyalódik ez a sztori rendesen, ahogy hozzászólsz, kérdező, de akkor megint csak felmerül a kérdés:minek vagy vele?
Ez így, ahogy leírtad kommentben, valóban gázul hangzik. Nem mentsèg, hogy nem ver, mert ez alap.
Az viszont, hogy féltékeny, és mindenkit elmar a közeledből, ès zsarol, manipulál semmilyen módon nem utal a szeretetre.
Szó se lehet róla, hogy függők tőle. Ae anyagilag, se érzelmileg. Tartom magam olyan erősnek, hogy egyedül simán helyt állok. Volt már rá példa. Rengeteget beszéltem a szüleivel, a barátaival. A szülei is mondták, hogy birtokló, nehéz vele, de mint mondtam ezt az elején is észre vettem a kapcsolatunkba és helyre tettük. Két megromlott kapcsolatom volt, ezt szeretném helyre hozni és bízom benne hogy sikerül. Az az igazság hogy nagyon sok rossz történt vele, én vagyok az első alj az életében. Sok betegséget küzdött le, egyedül. Most támaszai vagyunk egymásnak. Foggal körömmel ragaszkodik hozzám. Csak nem érti, hogy ezzel az ellenkezőjét fogja elérni.
De a fő kérdésem az volt, hogy nem e reagálom túl. De már itt egy pár válasz is elég volt, hogy lássam tisztábban a dolgokat
"És nem is tudnám elképzelni az életem nélküle.
Szó se lehet róla, hogy függők tőle. Ae anyagilag, se érzelmileg."
kérdező, azért ellentmondásokba kevered magad, olvasd újra.
nem tudsz nélküle élni, de szerinted mégsem függsz tőle érzelmileg.
fenéket nem!
"A szülei is mondták, hogy birtokló, nehéz vele, de mint mondtam ezt az elején is észre vettem a kapcsolatunkba és helyre tettük."
DE NEM HOZTÁTOK HELYRE, kérdező! hiszen iriogat neked. szerinted helyre van hozva?
plusz azt kéne megértened, hogy az emberi psziché, személyiségszerkezet nem úgy működik, mint egy elromlott hajszárító, hogy elviszed, megjavíttatod, és oké.
ezt nem lehet helyretenni, főleg szakember segítsége nélkül.
nem tud kibújni bőréből, ez nála egy létállapot, működési mód.
látod, itt jön be az, h. neked is segítségre van szükséged, hiába tagadod.
most egyébként felmenteni próbálod őt, mert nehéz élete volt stb. stb.
tudod, akivel meg lehet tenni.... és veled láthatóan meg lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!