Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most túl sok voltam neki?
A szerelmemnek most összejöttek a családi problémái,és nagyon rosszul érzi magát lelkileg.Én támogatni szeretném őt,és mondtam neki egy olyat,hogy én sem vagyok túl jól ,mert tudom,hogy ő rosszul van.
De ez olyan mintha nem tetszett volna neki,lehet rosszul fejeztem ki magam,de tényleg annyira szeretem,hogy ha neki rossz akkor nekem is
Lehet bíztatást várt volna vagy kitartás ilyesmit és nem még rátenni a sajnálatra még egy lapáttal.
De te ismered.
Ha nekem bajom van az biutos higy nem segitene semmit rajtam, ha a másik nekikezd "sírni" aztán még vigasztaljam őt is, mikor van elég bajom és inkább segitség vagy támasz kéne, es nem plusz teher.
Ahogy a többiek írták, plusz gonddá sikerült válnod a nagy önsajnálattal. Ez aztán kellett még a kupacra.
Én néha nem értem egyesek hogy tudnak ennyire nem rendelkezni az önreflexió képességével.
Hé... én megértem, amit írt. Ha a Kedvesem szomorú, nem jól van, akkor az nekem is fáj, én sem érzem jól magam, mert szeretem, és szar Őt így látni.
Persze mindent megteszek, hogy segítsek, amiben és ahogy csak tudok Neki.
De az se jó, ha erőltetetten boldog vagyok, mikor Ő meg nem az.
N
Hát én soha nem magamat sajnálom.
#6 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!