Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghostingolt? Túl sok voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingolt? Túl sok voltam?

Figyelt kérdés

Eddig jókat beszélgettünk viberen. Csak egyre többször szóvá tettem azt, hogy kimaradnak napok a beszélgetéseink között és ez nem igazán tetszik nekem illetve, hogy ez nem igazán azt sugallja számomra, hogy mennyire érdekes lennék neki. És közöltem, hogy mutassa ki és tegye oda magát, ha komolyan akar valamit, mert amúgy tovább fogok lépni. Na ezt az üzit elolvasta és azóta semmi, ennek egy hete. Egyszerűen nem akarok bizonytalanságban tengődni és az időm pazarolni.

Ennyi volt ?

2021. márc. 22. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
gratulalok, sikerult hulyet csinalni magadbol! 🥂🤡🥳👏🏻🎉🎊
2021. márc. 22. 15:25
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Most, erre mégis mit kellett volna mondania? Egy gyengébb képességűnek is leesett volna már, hogy te csak egy tartalék vagy. Napokra meg azért tűnt el, mert mással volt. Minek tegye oda magát, ha már most hisztiznél tartalékként?

Legközelebb majd keresel egy normális pasit.

2021. márc. 22. 15:26
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Igen, túl nyomulós voltál, ráadásul így az elején. Mire fel kérted őt így számon? Én is lepattintottalak volna. Lépj túl rajta.
2021. márc. 22. 15:27
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Ha nincs téma tartalma a beszelgeteseknek olyanokkal en se nagyon irkálok.

Sot en ruhellem azt is aki csak annyit tud irni hogy irjak. Miert kéne nekem a nagy büdös semmire válaszolni reagálni meg irni.

Aztan jonnek ezzel hogy nem erdeklem. Mert irt valamit ami erdekelhetne? Se mondanivaloja se témaja csak szia mizu.

Visszairok aztan mindig kiderul hogy amugy nála semmi kulonos. Nincs semmi. Akkor ninek irt. Nem kerdez nem ir semmit.

Az ilyeneket en is szórom kifelé.

2021. márc. 22. 15:27
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
*aki azt várja hogy majd en szórakoztatom
2021. márc. 22. 15:28
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Szinte ráparancsoltál,hogy tessék velem beszélgetni és tegye oda magát.
2021. márc. 22. 15:29
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom milyen nemű vagy, de én nőként is kereket oldok, ha valaki ismerkedős szakaszban követelőzni kezd, és pattog,hogy foglalkozzak vele többet, meg mutassam ki (a mit is?). Annyi időt töltök vele, amennyit tudok és jólesik. Én sem vagyok pióca, azt szeretem, ha engem is hagynak a saját tempómban ismerkedni, közel kerülni valakihez.

Sajnálom, szerintem ez gáz volt, amit / ahogy kommunikáltál.

2021. márc. 22. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
*màrmint azzal jönnek hogy engem ő biztos nem érdekel. De a nagy semmi mégis hogy erdekelne?
2021. márc. 22. 15:30
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Jól tette, én se írtam volna erre.
2021. márc. 22. 15:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Azért kértem számon, mert mi egy baráti körbe járunk és 20 éve ismerjük egymást.... Mi nem idegenek vagyunk ilyen értelemben és nem is én kezdeményeztem, hogy kezdjünk el viberezni egymással. Ő mondta, hogy mindig is tetszettem, de mivel anno házas volt, így nyilván nem közelített.
2021. márc. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!