Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghostingolt? Túl sok voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingolt? Túl sok voltam?

Figyelt kérdés

Eddig jókat beszélgettünk viberen. Csak egyre többször szóvá tettem azt, hogy kimaradnak napok a beszélgetéseink között és ez nem igazán tetszik nekem illetve, hogy ez nem igazán azt sugallja számomra, hogy mennyire érdekes lennék neki. És közöltem, hogy mutassa ki és tegye oda magát, ha komolyan akar valamit, mert amúgy tovább fogok lépni. Na ezt az üzit elolvasta és azóta semmi, ennek egy hete. Egyszerűen nem akarok bizonytalanságban tengődni és az időm pazarolni.

Ennyi volt ?

2021. márc. 22. 15:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
#7-es tökéletesen elmondott mindent. 👍
2021. márc. 22. 15:32
 12/17 A kérdező kommentje:
7. Ezzel nem értek egyet. Nem mindegy mennyi időre tűnik el. Volt, hogy csak 1-2 nap, az nem zavart, de amikor már 9, az azért sok. És az mégjobban, hogy úgy tett, mintha mi sem történt volna.Mindig a munkára fogta. Most én pl. több műszakban dolgozom, de mindig van szünetem. Szóval megoldható az üzenetküldés. Minden más kamu.
2021. márc. 22. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

Ja te vmi online chatpartnernek néznéd? Online kapcsolatot akarsz?

Lehet neki erre nincs szuksege. Ő elvan szunetekben is az ertelmetlen chatelelések nelkul.

2021. márc. 22. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

De ez már egyfajta érzelmi zsarolás, hiszti: ha te nem .... , akkor én sem ... ! Ezt baromi kínosnak érezném, ha így kell "hisztiznem" a törődésért. Mennyire őszinte az a figyelem, amit így kell kiharcolnom? Kell az nekem...? Nekem nem kéne.

Neki meg biztos van más, aki jobban bejött. Így meg pláne.

2021. márc. 22. 15:42
 15/17 A kérdező kommentje:
13. Eleve Ő támasztotta azt, hogy viberen beszélgessünk és egyelőre még ne randizzunk. Eleve Ő akart jobban megismerni, tehát eleve neki kéne sokkal többet tenni érte. Most ha ezek után, így viselkedik, én lennék a hibás? Most mégis hogy gondolja az ismerkedést, ha találkozni egyelőre nem akar, online meg nem tudunk normálisan kommunikálni....
2021. márc. 22. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

Te sem tudod hogyan tudnál a masik szemében erdekes lenni. Se témád se szokincsed se egy kérdés nem tudsz kiváncsiságot ébreszteni a masikban, vagy vonzani a masikat, csak hisztizni tudsz.

A pasik nem tudnak csajozni manapság.

2021. márc. 22. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad van kerdezo, ha valaki akar tolem valamit, es szeretne velem ismerkedni, az legalabb napi egy uzenetet irjon mar...Nem kell egesz nap irogatni, de nem hiszem el hogy 24 orabol nincs egyszer 2 perce irni, megkerdezni mizu, vagybilyesmi!
2021. márc. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!