Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a nők már inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a nők már inkább vannak egyedül és nem is akarnak párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Panaszkodnak a férfiak hogy jóval több a férfi, meg férfitöbblet stb. valószínűleg szerintem nincs férfitöbblet csak a nők jóval nagyobb része láthatatlanok a férfiak előtt mert így jól elvannak egyedül.

Új munkahelyre mentem a közigazgatásba. Hatalmas meglepetésemre rengeteg csinos fiatal csinos szingli nő volt és mikor kérdezgettem őket, szinte mind azt mondta.. áh nincsen normális pasi inkább egyedül van, jó egyedül nem ismerkedik, minek kapcsolatban stb.

febr. 27. 07:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem régen is sok ilyen nő volt csak nem tehették meg, hogy egy rossz kapcsolat helyett egyedül legyenek. Mostanra a társadalmi elvárások fellazultak a nők irányába is szerencsére.
febr. 27. 08:45
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
aha
febr. 27. 08:45
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Így van, ma már nem muszáj házasodni, egy nő egyedül is el tudja tartani magát.ha nem talál olyan férfit, aki hozzátok és nem elvesz az életéből, akkor inkább marad egyedül. Régen is ez lett volna az arany, ha a nők nem lettek volna kiszolgaltatva anyagilag a férfiaknak.
febr. 27. 08:50
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
Több friss felmérés mutatja, hogy a legboldogabb demográfiai csoport a gyermektelen, egyedülálló nők. A második a listán a házas férfiak és a lista legvégén vannak a házas, gyerekes nők. Itt a férfiakon a sor, hogy elgondolkodjanak, hogy vajon miért lesz mellettük boldogtalan egy nő. Mert ha nem változtatnak, akkor tényleg kipusztulunk. Mondom fiatal egyedülálló nőként, aki 100% hogy nem fogok szülni, pláne nem egy olyan férfinak, aki kiszolgáltatja magát, és nem becsül meg mint embert (mint a legtöbb férfi, akivel találkoztam).
febr. 27. 08:55
 15/33 anonim ***** válasza:
68%

Pótmamát keresnek.

Miközben egy szál virágot sajnálnak egy nőtől, elvárják hogy tiszta otthonnal és vacsorával várja őket a nő.

Egyszerűen nem jön ki a matek. Ha én csak adok és a másik nem nyújt semmit.

febr. 27. 08:58
 16/33 anonim ***** válasza:
13%

"elvárják hogy tiszta otthonnal és vacsorával várja őket a nő.

Egyszerűen nem jön ki a matek. Ha én csak adok és a másik nem nyújt semmit."

Az előbb írtad: otthon. Ezt adják és ez az elvárás. Cserébe legyen tiszta, igen.

Legtöbbször az a helyzet, hogy a mai nők nem hajlandóak semmit de még az abszolút minimumot sem beletenni egy párkpacsolatba. Csak a hisztit, az elvárásokat és az irreális igényeket.

febr. 27. 09:22
 17/33 anonim ***** válasza:
73%
16- "Legtöbbször az a helyzet, hogy a mai nők nem hajlandóak semmit de még az abszolút minimumot sem beletenni egy párkpacsolatba. Csak a hisztit, az elvárásokat és az irreális igényeket."- mire alapozva állítod ezt?
febr. 27. 09:26
 18/33 anonim ***** válasza:
14%

Ez nagyon jó meglátás. Az elmúlt 2-3 évben amióta járok ismerkedni, találkozok nőkkel ezt vettem észre én is.

Papíron mindenki "komoly kapcsolatot" akar de akkor definiáljuk mi is az a komoly kapcsolat.

1) A szándék komoly arra hogy egy olyan emberrel legyünk akivel összekötjük az életünket, életünk végéig ( számomra ezt jelenti a komoly kapcsolat )

2) A hozzáállás legyen az első: megakarjuk ismerni a másikat és az idő, munka, kitartás, alkalmazkodás.

Nos szerintem egyik sem stimmel, amit inkább akarnak a nők ( meglátásom szerint ) az vagy egy szabadidőpartner, vagy egy barát extrákkal, vagy esetleg valaki aki apuka lehetne a leendő/meglévő gyermeküknek, de a leendő apára magára nem kíváncsiak.

Sajnos ez nyilván a férfiakra is igaz hogy nem akarunk alkalmazkodni. De talán a férfiak legalább reálisan látják és mi olyat keresünk aki a közelben él ( hogy tudjunk időt tölteni ), aki tetszik külsőre/belsőre/stílusra és akivel látjuk magunkat 5-10-15-20-30 év múlva is.

febr. 27. 09:35
 19/33 anonim ***** válasza:
84%
#16 milyen otthont adnak a férfiak? 😂😂😂😂 egy albérletet, amit FELESBE fizessünk? Nem cicuka, ha a költségek feleződnek, akkor a házimunka is feleződik. Alap.
febr. 27. 09:53
 20/33 anonim ***** válasza:
73%
18- " De talán a férfiak legalább reálisan látják és mi olyat keresünk aki a közelben él ( hogy tudjunk időt tölteni ), aki tetszik külsőre/belsőre/stílusra és akivel látjuk magunkat 5-10-15-20-30 év múlva is."- szerintem a nők pont ugyanezt akarják.
febr. 27. 09:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!