Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a nők már inkább vannak egyedül és nem is akarnak párkapcsolatot?
Panaszkodnak a férfiak hogy jóval több a férfi, meg férfitöbblet stb. valószínűleg szerintem nincs férfitöbblet csak a nők jóval nagyobb része láthatatlanok a férfiak előtt mert így jól elvannak egyedül.
Új munkahelyre mentem a közigazgatásba. Hatalmas meglepetésemre rengeteg csinos fiatal csinos szingli nő volt és mikor kérdezgettem őket, szinte mind azt mondta.. áh nincsen normális pasi inkább egyedül van, jó egyedül nem ismerkedik, minek kapcsolatban stb.
Pótmamát keresnek.
Miközben egy szál virágot sajnálnak egy nőtől, elvárják hogy tiszta otthonnal és vacsorával várja őket a nő.
Egyszerűen nem jön ki a matek. Ha én csak adok és a másik nem nyújt semmit.
"elvárják hogy tiszta otthonnal és vacsorával várja őket a nő.
Egyszerűen nem jön ki a matek. Ha én csak adok és a másik nem nyújt semmit."
Az előbb írtad: otthon. Ezt adják és ez az elvárás. Cserébe legyen tiszta, igen.
Legtöbbször az a helyzet, hogy a mai nők nem hajlandóak semmit de még az abszolút minimumot sem beletenni egy párkpacsolatba. Csak a hisztit, az elvárásokat és az irreális igényeket.
Ez nagyon jó meglátás. Az elmúlt 2-3 évben amióta járok ismerkedni, találkozok nőkkel ezt vettem észre én is.
Papíron mindenki "komoly kapcsolatot" akar de akkor definiáljuk mi is az a komoly kapcsolat.
1) A szándék komoly arra hogy egy olyan emberrel legyünk akivel összekötjük az életünket, életünk végéig ( számomra ezt jelenti a komoly kapcsolat )
2) A hozzáállás legyen az első: megakarjuk ismerni a másikat és az idő, munka, kitartás, alkalmazkodás.
Nos szerintem egyik sem stimmel, amit inkább akarnak a nők ( meglátásom szerint ) az vagy egy szabadidőpartner, vagy egy barát extrákkal, vagy esetleg valaki aki apuka lehetne a leendő/meglévő gyermeküknek, de a leendő apára magára nem kíváncsiak.
Sajnos ez nyilván a férfiakra is igaz hogy nem akarunk alkalmazkodni. De talán a férfiak legalább reálisan látják és mi olyat keresünk aki a közelben él ( hogy tudjunk időt tölteni ), aki tetszik külsőre/belsőre/stílusra és akivel látjuk magunkat 5-10-15-20-30 év múlva is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!