Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bagi Iván jóképű pasi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bagi Iván jóképű pasi volt egy ilyen 15 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

Most vonatkoztassunk el a foglalkozásától és a személyiségétől, csak a külsejét nézzük. A teste az olyan amilyen, az ilyen mackós ami hát nem sok nőnek jön be. De a testétől is teljesen vonatkoztassunk el, csak az arcát nézzük.

Tudom, hogy most már 48 éves, ez már férfiban is sok. De egy ilyen 15 évvel ezelőtt, azt lehetett mondani, hogy arcra helyes volt? Ez már egy helyes pasi kategória?

febr. 15. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az esetem, de nem volt csúnya egyáltalán.

Az biztos, hogy én imádtam a poénjaikat, a Dal paródián pl szakadtam, és az mindig nagyon plusz egy pasinál, ha van humora.

febr. 15. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább az átlagos kategória.
febr. 15. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem férfias, nekem nem jött be soha.
febr. 15. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem ronda, nem is helyes. Olyan semmilyen.
febr. 15. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ő nagyon nem szimpatikus. Az alkata sem mackós, inkább a jóllakott óvodás kategória. Aki 30 évesen már fullad a lépcsőn, semmi állóképesség vagy izomerő.

Nem is jóképű, nem is ronda, arcra leginkább átlagos. Viszont nekem van valami nagyon taszító ebben a pasiban.

febr. 15. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem tetszett.
febr. 15. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindig is ilyen nyomi feje volt ,,
febr. 16. 00:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogy volt jóképű, jóképű volt a Robert Redford, meg pl. a Marlon Brando.
febr. 16. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy milyen 15 évvel ezelőtt?
febr. 16. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Totál átlag pali volt, most is az.
febr. 16. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!