Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt egy olyan 30 feletti férfi aki nem szeret otthonról eljárni és az internetes társkeresést nem szereti?
Figyelt kérdés
tegnap 15:58
1/54 anonim 

válasza:

Várjon otthon szépen türelmesen, amíg be nem csengetnek hozzá, és ki nem szállítják a nőt, akit megkapott.
3/54 anonim 

válasza:

Szolits le vkit buszmegalloban. Ha másra nem is arra jo hogy gyakorolgass szocializációt, meg elüsd az időt.
En speciel itt dekkolok az egyikben mellettem egy srác es le se sz.r..
4/54 LuckyLevi 

válasza:

Nézz körül otthon, hátha van ott valami jó csaj, aki nem rokon.
5/54 A kérdező kommentje:
Nem prostira gondoltam, azokhoz már nem járok jó ideje. Nem fizetős nőt akarok.
Kocsival járok mindenhova, így az nem opció.
Illetve legtöbben elutasítóak ilyen helyzetekben, kivéve ha nagyon jól néz ki a férfi aki hozzájuk szól.
tegnap 16:05
7/54 anonim 

válasza:

Mivel úgy kérdezted, hogy kaphat nőt, gondoltam úgy gondolsz rájuk mint egy árura, az meg csak a prostiknál van. Minden másért meg kell dolgozni, hogy kiérdemeld hogy valaki téged választ.
8/54 anonim 

válasza:

Én anno az exemet egy internetes játékon keresztül ismertem meg, már ő is 30 feletti volt, én voltam az első kapcsolata.
10/54 anonim 

válasza:

Szevasz Shrek, már hétközben is vedelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!