Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem 185+ magas és nem jóképű?
Legalábbis olyat amelyik nő nem a pénzre megy.
Azon válaszokat meg, hogy van pistikének is nője aki csak 160 cm magas nem érdekel, mivel itt most nem ronda meg kövér nőkről beszélek, hanem olyanokról amit egy hozzám hasonló férfi elvár.
🤣🤣🤣
Tehát, ha jól értem, semmit nem tudsz nyujtani, de a vékony fullos nő, az kéne?
Kapni senki nem szokott nőt.
Az meg vicc, hgoy kérdezel valamit, de csak olyan választ fogadsz el ami azt fejti ki, hog ylehetetlen:D Akkor minek tetted fel a kérdést? Kérd meg a ChatGPT-t, hogy mondja el neked amit hallani akarsz.
Ronda kövér nő = alacsony pasi.
Nekem ugyanaz a kategória. 😶
Pistikének is van barátnője, pedig csak 160 centi.
A barátnője is alacsony, talán 1-2 centivel magasabb nála, vékony, csinos. 5 éve vannak együtt, lassan aktuális lesz az eljegyzés is. 23 évesek mindketten.
Ugyanaz kell: legyél vonzó, humoros, talpraesett stb stb
8.
Az elejével tökre egyetértek.
Az utolsó mondat viszont maximum akkor jó, ha a kérdező szopatása a cél és jót akarsz rajta nevetni.
Hoppá shreki ! Rég nyomattad a sablonjaidat.
Itt a munkahelyen kb 3 éve nézek egy jó kis csajt. A pasija is itt dolgozik. Mindkettő átlag vagy inkább vékony kategoria. A srác alacsony nagyon. Talán 165 cm a csaj 170. Oke a srác jóképű viszonylag. En nem kellenèk csajnak hiába vagyok 182 cm! Mert 100 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!