Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kaphat nőt mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem 185+ magas és nem jóképű?

Figyelt kérdés

Legalábbis olyat amelyik nő nem a pénzre megy.

Azon válaszokat meg, hogy van pistikének is nője aki csak 160 cm magas nem érdekel, mivel itt most nem ronda meg kövér nőkről beszélek, hanem olyanokról amit egy hozzám hasonló férfi elvár.

nov. 15. 18:03
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
84%

Tehát az nem számít, a nő kit kíván meg? Elég kell hogy legyen neki a ronda pasi?

Hát abban a világban meg ne azért sírj, hogy unalmas a szex vagy nem is akarja...

nov. 15. 18:27
 12/50 anonim ***** válasza:
90%

Jaaaaaj, hát persze, péntek este van, ciccen a meggysör, indul a 8 hengeres incelhintó vasárnapig!

Hiányoztál már. Oké, én sem ovltam itt kb január óta.

Üdv

A Vascső

nov. 15. 18:30
 13/50 A kérdező kommentje:

Még ha igaz is amit írsz akkor is leírtad a lényeget, hogy jóképű.

Nem vagyok ronda, csak átlagos.

Péntek este nem ittam régen se meggysört erre rosszul emlékszel, azt csak szombaton ittam ébredés után nap közben, de erről már nagyon régóta letettem, meggysört sem iszok, illetve másnap se iszok rá. Illetve az elmúlt fél évben alig ittam sört vagy egyéb alkoholt, voltak 1-2 hónapos megszakítások is, tehát ilyen már nem lesz, hogy egész hétvégén itt legyek, illetve ha még innék is több napon át akkor se lenne rá alkalom, hiszen úgy is törölve lenne a kérdés. Régen elment 500+ válaszig is több kérdésem, még mikor utoljára tavasszal írtam ki kérdéseket a legtöbb törölve lett.

nov. 15. 18:40
 14/50 anonim ***** válasza:
75%
Mert a természetes kiválasztódásból az ember se marad ki
nov. 15. 18:42
 15/50 anonim ***** válasza:
77%

9

A férfinak tán nem kell jol kineznie, hogy a nő megkivanja?

nov. 15. 18:50
 16/50 anonim ***** válasza:
54%

14, na, változnak az idők nálad is, látom. Hát ez mindenesetre örömteli, hogy némiképpen egészségesebb életmódot választottál.

Zabálások mennyire mennek még? Régen az is nagoyn ment. Pocakra most is hivatkoztál, szóval gondolom teljes alakreform nem volt, de igazából ha már elhagyod a 8-10 sört, az már önmagában olyan, mintha egy nappal kevesebbet ettél volna, szóval gondolom fogytál valamennyit így is.

Ja, régen elment 500ig is, de pl én se voltam itt, aki adta alád a lovat. Kizártam magam a GYKról, mert túl sok időt töltöttem itt, aztán közben lebabáztam, ahhoz meg kell az idő, nem bszhatom el mindenféle értelmetlen szájtépésre:D

Persze csak visszaevett a fene....

Mi okozta a változást a piálásban? Milyen kitűzött céljaid vannak most?

nov. 15. 18:59
 17/50 anonim ***** válasza:
54%
Amíg nem leszek 60-70 kg közötti a 170 centid mellè; addig hiába remenykedsz a vonzó vékony nőkben.
nov. 15. 19:03
 18/50 anonim ***** válasza:
Nem leszel*
nov. 15. 19:03
 19/50 A kérdező kommentje:

Nem úgy ahogy ti gondoljátok. Nyilván legyen igényes, stb. de egy férfiben nem azt kellene látnia a nőnek, hogy jóképű és ha patkánybelsejű akkor is szétnyitja a lábait..

10-15 kg lement a sör elhagyása miatt, de most újra neki láttam, tehát, valamennyi biztosan visszajön. Az 500 nem rajtad múlt volna, ha törölnek egy kérdést. Elég sokan irigyek is voltak, illetve valakiket talán valóban zavartak is a kérdéseim. De mindegy is, olyan már nem lesz mint régen, nem is vágyok rá. Mélyebben személyes kérdésekbe pedig nem megyek itt bele. A kitűzött céljaim továbbra is minél feljebb jutni karrier és pénz szempontjából is.

170/60 méret és súllyal férfinek lehet valakit nevezni? Az érdekes lenne. Még egy 16 évestől is érdekes, nem, hogy egy 30 feletti férfitól.

nov. 15. 19:14
 20/50 anonim ***** válasza:
85%
Fejezzük már ezt be...értelmetlen siránkozás
nov. 15. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!