Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kaphat nőt mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem 185+ magas és nem jóképű?

Figyelt kérdés

Legalábbis olyat amelyik nő nem a pénzre megy.

Azon válaszokat meg, hogy van pistikének is nője aki csak 160 cm magas nem érdekel, mivel itt most nem ronda meg kövér nőkről beszélek, hanem olyanokról amit egy hozzám hasonló férfi elvár.

nov. 15. 18:03
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
81%

22 "Szerintem ez nem is a nőknek van, hanem nektek... Ti vagytok erre rátekeredve."

Rengeteg ide írkáló figuráról az a benyomasom hogy látens melegek. Kb jobban rá vannak gerjedve a Chadekre mint sok nő.

nov. 15. 21:46
 32/50 anonim ***** válasza:
54%

"En nem kellenèk csajnak hiába vagyok 182 cm! Mert 100 kg vagyok."

De minden más stimmel. Megegyezik a humorotok, a témák, amik érdekelnek, az életcéljaitok, csak a 100 kiló a baj - amin lehet változtatni.

nov. 15. 21:54
 33/50 anonim ***** válasza:
69%

"Nyilván nem ezt mondja a pofádba, ott valami más kifogást mond. Élőben nem őszinték a nők, csak interneten azok."

Tehát csak te költöd oda, hogy a magasság miatt nem kellesz. Mert akármit mond, elkönyveled, hogy hazug.

nov. 15. 21:56
 34/50 anonim ***** válasza:
40%

"Rengeteg ide írkáló figuráról az a benyomasom hogy látens melegek. Kb jobban rá vannak gerjedve a Chadekre mint sok nő."

És állandóan női magazinokat bújnak, és ide linkelgetik.

nov. 15. 21:56
 35/50 anonim ***** válasza:
90%
Szép nők is vannak ilyen férfiak mellett...de hiába magyarázná nektek át ember min kéne változtatni, úgyse fogja fel az agyatok.
nov. 16. 03:08
 36/50 anonim ***** válasza:
39%

Több alacsony férfi kollégám nős és van gyereke. Van, akinél már úton a második pici, pedig erősen kopaszodik. Nem vagyok 160 cm sem (nőként) és talán 1 fejjel magasabb nálam az illető. Amennyire ismerem, kedves. Szerintem magyar szemmel átlagos, de szép felesége van. Ugyan ez egy másik házas, gyermekes kollégánál, bár ő nem kopaszodik. Nem annyira férfias a kiállása, de megtalálta a párját.

Semmi köze a magasságnak a barátnőhöz.

nov. 16. 08:03
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

A nők utálják az alacsony pasikat, szerintük csak a magas pasi lehet férfi.

Látom az arcukon az undort, mikor beszélgetni próbálok velük a partykon. Bezzeg a magas, szálkás csávókhoz szó nélkül dörgölik a hatsójukat ezek az értelmes, igényes nők!

nov. 17. 03:32
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
#37 erősen kétlem, hogy az összes nőnek ott az undor az arcán, mikor beszélsz velük. Ha mégis, akkor az nem az alacsonyságod miatt van :D
nov. 17. 04:37
 39/50 anonim ***** válasza:
76%

Inkább te nem tudsz olvasni.

Elpofáztam neked világosan te analfabéta majom, nem arról van szó hogy nem lehet nőd ha nem nézel ki jól.

Jó nőd, az nem nagyon lesz, mert ahhoz viszont feltétel, hogy te is nézz ki valahogy.

A kérdezőnek sem az a baja, hogy a 100 kilós trampli csajokat nem tudná felszedni.

Olyat nem tud felszedni, aki tetszene is neki.

nov. 17. 16:10
 40/50 anonim ***** válasza:
85%
#39 pedig lehet külsőleg hozzá a 100 kilos, trampli csajok illenek, csak magas a mérce ;)
nov. 17. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!