Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem 185+ magas és nem jóképű?
Legalábbis olyat amelyik nő nem a pénzre megy.
Azon válaszokat meg, hogy van pistikének is nője aki csak 160 cm magas nem érdekel, mivel itt most nem ronda meg kövér nőkről beszélek, hanem olyanokról amit egy hozzám hasonló férfi elvár.
Én nem vagyok magas, mert csak 170 centi vagyok, de életemben nem volt még olyan, hogy egy nő azt mondta volna nekem, hogy "bocs, nem kellesz, mert nem vagy 185+ centi"...
Én nem tudom honnan veszitek ezt a magasságfétist...
Szerintem ez nem is a nőknek van, hanem nektek... Ti vagytok erre rátekeredve.
Ha meg valaki 170 akkor biztos jóképű. Ha az sem, akkor biztos pénzes. Ha az sem, akkor biztos nagy a f.sza. Ha az sem, akkor biztos kigyúrt. Kb. a végtelenségig lehetne folytatni a sort a beteg képzelgéseitekkel.
Karrier és pénz. Értelek.
Bár közben meg csak fúrja az oldalad, hogy nincs nőd, abba az irányba meg úgy látszik csak nem sikerült haladnod egy tapodtat sem. Miért nem abba az irányba indulsz inkább? Hisz ha jól tudom, bőven jobban állsz anyagilag mint a legtöbben.. de így, hogy nincs nőd, igazából rádrohad a pénz, semmi célja és értleme nincs.
Ha meg a karrier és a pénz a cél, soha nem lesz nőd, ezt te is tudod.
Elég baj, hogy ide jutott a világ..
Nyilván nem ezt mondja a pofádba, ott valami más kifogást mond. Élőben nem őszinték a nők, csak interneten azok.
A nők irányába nehezen lehet elindulni ha az ember nem 185 centivel születik és Brad Pitt kinézettel. Ezek irányába nem tudok lépést tenni, mivel nem tudok se megnőni, se jóképű lenni.
20.
Amíg veréb van, addig szar is lesz. Ezek a kérdések max akkor tűnnek el, ha SENKI nem reagál rájuk többé. De ez kb. lehetetlen, sokan eleve ezért járnak fel az oldalra.
#24 mi az, hogy elég baj, hogy ide jutott a világ?? :D azt sajnálod, hogy egy férfinak vonzónak kell lennie, hogy a nőnek bejöjjön? Tehát a nőnek mindegynek kellene lennie, milyen egy férfi?
Hát igen, van egy olyan sejtésem, hogy veled egy olyan nő állna le, akinek minden mindegy...
Amúgy te nem az az ember vagy, aki mindent elvár egy nőtől, te viszont semmit nem akarsz adni cserébe? Akkor viszont nem tavasszal írtál ki utoljára kérdést :D
#22-ben végre egy Férfit tisztelhetünk, köszönöm szépen! Manapság már meglepődöm, hogy vannak olyan ferfiak, akik nem csak hisztiznek és sirankoznak szabadidejükben...
Persze, persze.
Egy férfinek nem kell se magasnak, se helyesnek, se sportosnak stb lennie és mégis állandóan lesz jó nője.
Beteg képzelgéseid itt neked vannak hapsikám.
Előnytelen külsővel pénz nélkül max hegyomlás ronda nőid lesznek, ez a valóság.
Bőven átlagfeletti pénzzel rendelkezem, de nem azt akarom, hogy pénzért legyen velem, arra ott a prosti. A valóban jól eljátszós golddigger meg milliárdos szint felett kezdődik, annyim még nincs.
27
Olyan ostoba vagy, hogy azt sem veszed észre, hogy a hozzád hasonló lúzerek azok akik azt állítják, hogy csak bizonyos feltételek mellett lehet valakinek nője. Mindig találtok 1 okot, amiért valakinek nője van.
Ha valaki jól néz ki, azért van nője, ha magas akkor azért, ha pénzes akkor azért, ha nagy f.sza van akkor azért, blabla.
Másodjára írom le, megszoktam hogy ez az oldal tele van a hozzád hasonló, az életben meghasonlott analfabétával, de nem írtam olyan nehezet, próbáld meg értelmezni, hátha sikerül.
29es és amúgy így csinálják hogy van náluk egy ilyen kifogás lista:D
Ha bemondod hogy ismersz egy alacsony férfit jó nővel akkor az biztos gazdag, ha bemondod hogy tudod hogy nem gazdag, akkor biztos ultra jóképű modell, ha bemondod hogy átlagosan néz ki akkor biztos magas státuszú üzletember. És ez így megy a végtelenségig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!