Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphat nőt mai világban egy férfi aki nem 185+ magas és nem jóképű?
Legalábbis olyat amelyik nő nem a pénzre megy.
Azon válaszokat meg, hogy van pistikének is nője aki csak 160 cm magas nem érdekel, mivel itt most nem ronda meg kövér nőkről beszélek, hanem olyanokról amit egy hozzám hasonló férfi elvár.
Akkor az illik!
Csak ezen az oldalon mindig be akarják magyarázni, hogy sehogy nem kinéző paliknak állandóan csinos barátnői vannak.
Miközben az ember kimegy az utcára és látja, hogy az ilyeneknek a párja is csak velük egy kategória.
Szóval hagyjuk már!
#41 én ilyet még nem láttam, csak azt, hogy írják, hogy nekik is van barátnőjuk, ennyi.
Ha meg a pasi hülyén néz ki, miert várja ely hogy egy csinos nő ránézzen? Neki ott vannak a jóképű ferfiak... Kicsit el vagytok tajolva
41
Csakhogy az a probléma, hogy kimentek az utcára és pont a lényeget nem veszitek észre.
Látsz kopasz férfit nővel? Látsz.
Látsz elhízott férfi nővel? Látsz.
Látsz 170 centis férfi nővel? Látsz.
Látsz McDonaldsban/gyárban dolgozó srácot nővel? Látsz.
Most akkor olvasd el a főkérdést, amiből naponta 3 születik, csak mindig a körítés más.
Az pedig miért ne lenne feltétel, hogy nézz ki jól? 😀
Ki a f.szom vagy te, hogy te jó nőt érdemelsz, de te magad egy genetikai hulladék vagy?
Jó, nem fogok ilyen szutykokkal vitázni egy anonim oldalon.
Szándékosan kiforgatod a szavakat.
47
Én írtam a 43-as választ és férfi vagyok, de ez cseppet se zavarjon 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!