Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kaphat nőt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphat nőt egy olyan 30 feletti férfi aki nem szeret otthonról eljárni és az internetes társkeresést nem szereti?

Figyelt kérdés
márc. 25. 15:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem kár fennakadni, mert megmutatja hogy állsz a nőkhöz és ez riasztó egy jó érzésű embernek
márc. 25. 16:48
 22/64 A kérdező kommentje:

Újraszülethetnék 185 cm magassággal és nőknek tetsző pofival.

Szerinted amikor egy férfi 30+ évesen nem kapott jó nőt életében csak ha fizetett érte, akkor az tisztelni fogja azokat?

márc. 25. 16:51
 23/64 anonim ***** válasza:
75%

Dörömbölj a lakásban, ütögesd a falakat, a padlót és a mennyezetet is valamivel. Hamarosan elkezdenek becsengetni az oldalsó, alsó és felső szomszédok, hogy mi ez a zaj. Ha szerencséd van, az egyik szomszédod egy szép szingli csaj.

Ha az alsó szomszédod ez a csaj, mondd azt, hogy szoktál kondizni a lakásban és néha leejted a súlyokat. Az oldalsó szomszédnak azt mondd, hogy fekvenyomás közben a rúd, amelyen a súlyok vannak néha nekiér a falnak és mivel sok súly van a rúdon, ez elég nagy hangot ad ki. A felső szomszédnak azt mondd, hogy a parfissal pókhálóztál, mert van pár pókháló a fenti sarkokban és a parfis vége néha lekoccolt a fallal.

Kérj tőle elnézést a zajok miatt és kérdezd meg tőle, hogy kiengesztelésül elhívhatod-e egy cukrászdába.

márc. 25. 16:53
 24/64 anonim ***** válasza:
59%
Miért akarna téged egy jó nő, ha te magad mondtad hogy csúnya vagy? Az egész incel mizériát megoldaná ha a saját szinteteken keresgélnétek. És nem akkor amikor már ki vagytok öregedve, hanem amikor meg esélyetek is van.
márc. 25. 16:54
 25/64 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekel hogy tiszteled e vagy sem a nőket, az én életemre nincs befolyással, te szívod meg nem en
márc. 25. 16:54
 26/64 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csúnya, inkább átlagos.

márc. 25. 16:55
 27/64 A kérdező kommentje:

Ha jönne egy olyan nő akit megfelelőnek tartanék kapcsolatra és ő is engem, akkor természetesen máshogy állnék hozzá mint egy átlag nőhöz.

márc. 25. 16:56
 28/64 anonim ***** válasza:
78%
Csak hogy kevés nő fog megfelelőnek tartani egy olyan pasit aki azt mondja nőt kapni és nem tiszteli őket, de még mindig nem az én bajom
márc. 25. 16:57
 29/64 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted amikor egy férfi 30+ évesen nem kapott jó nőt életében csak ha fizetett érte, akkor az tisztelni fogja azokat?

Szovaaal azért nem tiszteled a nőket mert nem fekudtek csak ugy alad és mereszeltek a szamukra vonzo partnerrel elmenni inkább?

márc. 25. 16:58
 30/64 A kérdező kommentje:

Szerinted ezt mondanám egy olyan nőnek akit megakarok kapni? Egyértelműen nem.

Csak részben.

márc. 25. 17:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!