Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli nőként van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli nőként van esélyem vagy már lefőtt a kávé ?

Figyelt kérdés

A környezetemben szinte mindneki vagy házas vagy gyereke van vagy legalább egy stabil kapcsolata ami tart valamerre . Attól tartok hogy ennyi idősen már tényleg csak a ,, selejt ‘’ jut . Van itt olyan nő aki kb ilyen idősen talált valakit aki nem kompromisszum volt és tényleg szeretik egymást a párjával ? Negatívan gondolkodom vagy jogos a kétségbeesésem.

Megbántani senkit nem akarok, a selejt meg nem arra vonatkozik hogy nincs kocsija és társai hanem hogy annyi csalódás érte hogy nem tudnék vele kialakítani egy felnőtt értelmes kapcsolatot , mert szanaszét csal és társai .

febr. 25. 21:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy azt hiszed, hogy csak a jó emberek vannak kapcsolatban. Te magad is leírod, hogy nem akarsz csak azért kapcsolatot, hogy legyen. Sokan vannak ilyen kapcsolatban. A szavaiddal élve, sok "selejt" él kapcsolatban.
febr. 25. 21:26
 12/28 anonim ***** válasza:
18%

32, bő 4 hónap múlva 33 éves nő vagyok. Én is szoktam így fogalmazni, meg még ígyebbül is... Nagyrészt a kilátástalanság miatt egyébként.

Függ attól is, hogy hol élsz, milyen közegben mozogsz, mik az ismerkedési lehetőségeid, de egy általános képet nézve igazad van sajnos, a jobbak foglaltak, az egyedülállók... hát... erősen kompromisszumosak, ki ezért, ki azért, bár a többségük inkább vállalhatatlan, vagyis nem tanácsos vállalni. Nagyon nem azt látom, amivel itt egyes nők jönnek, hogy 30, de akár még 40 fölött is tele vagyunk lehetőségekkel. Szarabbnál szarabbakkal esetleg.

febr. 25. 21:28
 13/28 anonim ***** válasza:
42%

"- selejt : érzelmileg elérhetetlen mint jelenleg én"

Ez a te definíciód.

Nekem rossz látni, ha valaki selejtként beszél magáról vagy más emberekről.

febr. 25. 21:33
 14/28 anonim ***** válasza:
Elég erős kifejezés ez, mert ha azt nézzük akkor te is a selejt része vagy.
febr. 25. 21:40
 15/28 anonim ***** válasza:
47%

F 29 vagyok full átlagos alak jelen ✋.

rengeteget hozzám hasonló szingli normális férfit ismerek!

szóval vagyunk egy páran csak meg kell minket találni :)

ha érdekel tudok adni pár tippet hogy hol találsz normális férfiakat jó sok közül tudsz vállogatni! írj.

febr. 25. 21:57
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
15: Hool? :)
febr. 25. 22:01
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
33 vagyok és nem tapasztalok ilyet, sok a normális férfi és nem annyira ritka, hogy egyedülállóak éppen. Emberek szakítanak egymással folyamatosan, a 30-as évek ma már nem feltétlen fix, stabil családról szól, az már inkább a 40-es évek lesznek majd.
febr. 25. 22:17
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon pozitívak vagytok és segítőkészek :) remélem igazatok van , de ha tényleg lefőtt a kávé legyetek őszinték akkor beletörődök.
febr. 25. 22:21
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Felejtsük már el ezt a kávés dumát.
febr. 25. 22:23
 20/28 anonim ***** válasza:
83%
30 évesen nincs lefőve semmi. Ellenben érdemes aktívan tenni a kapcsolatkeresésért. Nem ész nélkül, nem görcsösen kapkodva, vagy beleugorva az első szembejövő lehetőségbe, de nem is tétlenségben ülve.
febr. 25. 22:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!