Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nőként van esélyem vagy már lefőtt a kávé ?
A környezetemben szinte mindneki vagy házas vagy gyereke van vagy legalább egy stabil kapcsolata ami tart valamerre . Attól tartok hogy ennyi idősen már tényleg csak a ,, selejt ‘’ jut . Van itt olyan nő aki kb ilyen idősen talált valakit aki nem kompromisszum volt és tényleg szeretik egymást a párjával ? Negatívan gondolkodom vagy jogos a kétségbeesésem.
Megbántani senkit nem akarok, a selejt meg nem arra vonatkozik hogy nincs kocsija és társai hanem hogy annyi csalódás érte hogy nem tudnék vele kialakítani egy felnőtt értelmes kapcsolatot , mert szanaszét csal és társai .
32, bő 4 hónap múlva 33 éves nő vagyok. Én is szoktam így fogalmazni, meg még ígyebbül is... Nagyrészt a kilátástalanság miatt egyébként.
Függ attól is, hogy hol élsz, milyen közegben mozogsz, mik az ismerkedési lehetőségeid, de egy általános képet nézve igazad van sajnos, a jobbak foglaltak, az egyedülállók... hát... erősen kompromisszumosak, ki ezért, ki azért, bár a többségük inkább vállalhatatlan, vagyis nem tanácsos vállalni. Nagyon nem azt látom, amivel itt egyes nők jönnek, hogy 30, de akár még 40 fölött is tele vagyunk lehetőségekkel. Szarabbnál szarabbakkal esetleg.
"- selejt : érzelmileg elérhetetlen mint jelenleg én"
Ez a te definíciód.
Nekem rossz látni, ha valaki selejtként beszél magáról vagy más emberekről.
F 29 vagyok full átlagos alak jelen ✋.
rengeteget hozzám hasonló szingli normális férfit ismerek!
szóval vagyunk egy páran csak meg kell minket találni :)
ha érdekel tudok adni pár tippet hogy hol találsz normális férfiakat jó sok közül tudsz vállogatni! írj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!