Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nőként van esélyem vagy már lefőtt a kávé ?
A környezetemben szinte mindneki vagy házas vagy gyereke van vagy legalább egy stabil kapcsolata ami tart valamerre . Attól tartok hogy ennyi idősen már tényleg csak a ,, selejt ‘’ jut . Van itt olyan nő aki kb ilyen idősen talált valakit aki nem kompromisszum volt és tényleg szeretik egymást a párjával ? Negatívan gondolkodom vagy jogos a kétségbeesésem.
Megbántani senkit nem akarok, a selejt meg nem arra vonatkozik hogy nincs kocsija és társai hanem hogy annyi csalódás érte hogy nem tudnék vele kialakítani egy felnőtt értelmes kapcsolatot , mert szanaszét csal és társai .
"A környezetemben szinte mindneki vagy házas vagy gyereke van vagy legalább egy stabil kapcsolata ami tart valamerre ."
A környezetemben a kapcsolatok 100%-a felbomlik pár héttől 15 éves életkora között.
Az emberek fele meg egyedülálló, úgy értve hogy még sosem volt házas vagy nem lakott állandóra együtt senkivel.
"Attól tartok hogy ennyi idősen már tényleg csak a ,, selejt ‘’ jut "
Szerintem ezt a kérdést sem nő írta ki, mert ők nem használnak ilyen szavakat.
"selejt", "lefőtt a kávé", "szanaszét csal", "nincs kocsija"
Ezek mind-mind a szerencsétlen 30 feletti szűz vagy 30 feletti agglegények szavajárása.
4
Azért ez a végén itt gyanús (sejtet). Hmmm.... selejt/sejtet, hmmm.... :DDD
3: "Szerintem ezt a kérdést sem nő írta ki, mert ők nem használnak ilyen szavakat."
Megerősítem, ez volt az első gondolatom nekem is.
Tehát a szavak jelentése :
- lefőtt a kávé : lekéstem a szerelemről, kapkodnom kell ha családot akarok de kinek van ehhez kedve ?
- selejt : érzelmileg elérhetetlen mint jelenleg én
- szanaszét csal : az előző próbálkozásom fél évvel a megismerkedésünk előtt vált el és szanaszét csalt vagy panaszkodott valami hülyeségen.
Szóval aki számomra nem selejt : érzelmileg rendbe szedte magát és kölcsönös vonzalom és tisztelet / szeretet van közöttünk .
Nincs kocsija: nem az a lényeg hogy egy beképzelt sznob liba vagyok és luxust várok bárkitől .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!