Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet pszichológusomnak, hogy ezért hagyott el barátnőm és ezért vagyok nem túl szerencsés a társkeresésben?
Azt hozta ki konklúziónak, hogy hogy középszerű ember vagyok átlagos élettel és hiányzik belőlem a törekvés és az ambíciózusság ez az oka.
Ebben igaza is van, hogy ilyen vagyok, de hát számtlan embert ismerek aki ilyen életet él és mégis van párja, házas vagy épp talál társat gond nélkül.
Most tényleg ekkora baj, hogy én elégedett vagyok azzal amit dolgozom, ahogy élek és nem akarok folyamatosan többet és jobbat?
Ezen felül azt tanácsolta változzak meg és elkezdett olyan tevékenységeket ajánlgatni ami nem is állhatna messzebb a személyiségemtől, és nem akarja elfogadni hogy introvertált vagyok és nekem tényleg ok így csak a társ az egy aki hiányzik az életemből
Az a pszichomókus egy kontár.
Váltsd le.
Ne higgy neki.
Az is ambíció, ha valaki kitűzi maga elé, hogy normális, harmonikus családi életet szeretne, biztos munkát, szerető családot; kellemes, meleg otthont, asszonnyal, gyerekekkel.
Elkérted az oklevelét?
Nem akart a tenyeredből jósolni, kártyát vetni?😁
Nem vagy egy törekvő ember, van akinek ez megfelel majd.
Egyenlőre még nem találtál.
Én is ismerek olyat aki rettenetesen lusta mégis van családja. Nem vonzó ember de van akinek mégis jó.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!