Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet pszichológusomnak, hogy ezért hagyott el barátnőm és ezért vagyok nem túl szerencsés a társkeresésben?
Azt hozta ki konklúziónak, hogy hogy középszerű ember vagyok átlagos élettel és hiányzik belőlem a törekvés és az ambíciózusság ez az oka.
Ebben igaza is van, hogy ilyen vagyok, de hát számtlan embert ismerek aki ilyen életet él és mégis van párja, házas vagy épp talál társat gond nélkül.
Most tényleg ekkora baj, hogy én elégedett vagyok azzal amit dolgozom, ahogy élek és nem akarok folyamatosan többet és jobbat?
Ezen felül azt tanácsolta változzak meg és elkezdett olyan tevékenységeket ajánlgatni ami nem is állhatna messzebb a személyiségemtől, és nem akarja elfogadni hogy introvertált vagyok és nekem tényleg ok így csak a társ az egy aki hiányzik az életemből
Nehezen bírom elhinni, hogy pszichológus ilyet mondott neked. Semelyik pszichológus nem vonhat le konklúziókat a páciens előtt, és semmiképp nem adhat tanácsot.
Azt is érdekesnek tartom, hogy a narratíva teljesen megegyezik a gyakoris naponta újra és újra felbukkanó incel kérdésekével.
Nem mondott ilyet a pszichomókus 😆
A kérdező hazudik !!
Jó hogy nem azt mondja neked hogy sajnos minden nő lehúzós aranyásó goldigger .
A rajtengedély: 20 milla kp, 2 nagy ház, 3 Ferrari ,4 diploma,190cm magasság.🤡
A lényege a munkájuknak hogy rávezetnek a helyes útra, kérdésekkel, de nem osztogatnak ilyen primitív tanácsokat. Szerintem inkább egy incel haveroddal beszélgettél….
9
Megadtad a választ magadnak! Pontosan ez a lényeg! Inkább maradsz egyedül! Mert van annyi onismereted, hogy egyedul jobban érzed magad, mintha bármit is meg kellene mozditani! Nálam sem johetnél szóba. Nem véletlenül. Ki akarna veled lenni, de most komolyan? Semmit nem csinálsz, csak vagy. A legtobb nő szeret utazni kirándulni, jönni -menni stb! Jogod van így élni, csak nekünk nőknek, meg jogunk van elutasitani téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!