Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaza lehet pszichológusomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lehet pszichológusomnak, hogy ezért hagyott el barátnőm és ezért vagyok nem túl szerencsés a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Azt hozta ki konklúziónak, hogy hogy középszerű ember vagyok átlagos élettel és hiányzik belőlem a törekvés és az ambíciózusság ez az oka.

Ebben igaza is van, hogy ilyen vagyok, de hát számtlan embert ismerek aki ilyen életet él és mégis van párja, házas vagy épp talál társat gond nélkül.

Most tényleg ekkora baj, hogy én elégedett vagyok azzal amit dolgozom, ahogy élek és nem akarok folyamatosan többet és jobbat?

Ezen felül azt tanácsolta változzak meg és elkezdett olyan tevékenységeket ajánlgatni ami nem is állhatna messzebb a személyiségemtől, és nem akarja elfogadni hogy introvertált vagyok és nekem tényleg ok így csak a társ az egy aki hiányzik az életemből

2024. febr. 23. 16:16
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
73%

Nehezen bírom elhinni, hogy pszichológus ilyet mondott neked. Semelyik pszichológus nem vonhat le konklúziókat a páciens előtt, és semmiképp nem adhat tanácsot.

Azt is érdekesnek tartom, hogy a narratíva teljesen megegyezik a gyakoris naponta újra és újra felbukkanó incel kérdésekével.

2024. febr. 23. 19:20
 32/43 anonim ***** válasza:
83%
A pszichològosud egy segg, váltsd le. Hozzá értő szakember ilyet a büdös életbe nem mond a páciensnek, pláne nem mondja meg, hogy mit tegyél. Szégyen......
2024. febr. 23. 19:21
 33/43 anonim ***** válasza:
54%
Én nőben vagyok ilyen, csak annyi a különbség, hogy nekem nem hiányzik, hogy legyen valaki az életemben. Ez a kiegyensúlyozottság, nyugalom eltűnne egy kapcsolatban. Sokkal többet veszítenék mint nyernék, ha feladnám a függetlenséget. Eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy sosem tettek kapcsolatok semmi pozitívat az életemhez. Ellenben rengeteg negatív dolog ért miattuk.
2024. febr. 23. 19:28
 34/43 anonim ***** válasza:
74%
Te nem igazi pszichológusnál voltál.
2024. febr. 23. 20:06
 35/43 anonim ***** válasza:
79%

Nem mondott ilyet a pszichomókus 😆

A kérdező hazudik !!

Jó hogy nem azt mondja neked hogy sajnos minden nő lehúzós aranyásó goldigger .

A rajtengedély: 20 milla kp, 2 nagy ház, 3 Ferrari ,4 diploma,190cm magasság.🤡

A lényege a munkájuknak hogy rávezetnek a helyes útra, kérdésekkel, de nem osztogatnak ilyen primitív tanácsokat. Szerintem inkább egy incel haveroddal beszélgettél….

2024. febr. 23. 23:07
 36/43 anonim ***** válasza:
83%
Vagy valami pua "mesterrel" :D
2024. febr. 24. 01:14
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

9

Megadtad a választ magadnak! Pontosan ez a lényeg! Inkább maradsz egyedül! Mert van annyi onismereted, hogy egyedul jobban érzed magad, mintha bármit is meg kellene mozditani! Nálam sem johetnél szóba. Nem véletlenül. Ki akarna veled lenni, de most komolyan? Semmit nem csinálsz, csak vagy. A legtobb nő szeret utazni kirándulni, jönni -menni stb! Jogod van így élni, csak nekünk nőknek, meg jogunk van elutasitani téged!

2024. febr. 24. 04:55
 38/43 anonim ***** válasza:
Azért fejtsd ki, hogy mi neked az átlagos. Mert írtam, hogy én is elmegyek, dolgozom, házimunka. De ez nem jelenti azt, hogy soha máshová nem járok, csak boltba. Van mozi, túra, könyvtár, gyerekes programok, nyaralás. Az átlag ez. Az átlag nem keres 1 millát, nem felsővezető, sem nem templom egere. Akinek ez nem elég, így járt. Nekem pl. van diplomám, nem tudok vele többet keresni. Ja igen, lehetne fejleszteni magam, de ahhoz azért kellenek képességek. Úgyhogy a nyelvtudásom meg a jogosítványom ér vmit, azzal a határ másik felén jól lehet keresni. Nekem ez így elég. Ha átlag és punnyadás, kit érdekel.
2024. febr. 24. 05:35
 39/43 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy burkolt incel, aki az incel tanok alapján jön ide óbégatni.
2024. febr. 26. 12:15
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha te igazat mondasz, akkor ezt a pszihológust fel kéne jelenteni!
2024. febr. 26. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!