Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van ebben a pszichológusomnak?
Nem megy az ismerkedés a lányokkal. Kérdezte hogy ha itt ülne velem szemben egy lány akkor mit csinálnék. Erre azt mondtam hogy nem tudom mit mondjak neki. Ő erre azt mondta hogy nem is kell, a lányok szeretnek beszélni, és ő fog majd beszélni.
Nekem ez egy kicsit fura, mert nem a fiúnak kell kezdeményeznie? Jó ha pl munkatársak vagyunk és nem vagyunk teljesen ismeretlenek egymásnak az is más ha a lány kezd utalni arra hogy meg akar ismerni.
Nagyon jó szakember ez az ember az biztos, de ebben nem teljesen értek vele egyet de a legközelebbi találkozón folytatjuk:)
Szeretnek beszélni igen.
Viszont neked kell kezdeményezni, és ha csak kuka vagy mellette ő sem fog szólni, főleg egy ilyen helyzetben.
Jó nagy szakember lehet , szerintem okj-n végzett😆...
Szerintem sem ilyen egyszerű.
És még ha egy random idegennek el is kezdene beszélni, nem biztos, hogy a flörtölésre is nyitott lenne.
Ez nagyon jól hangzik egy kanapén óránként 10e Ft-ért :D
Lánya válogatja, egy részének be nem áll tényleg a sája, de ők maguk mellé nem introvertált pasit keresnek, hanem szintén beszédesebb, extrovertált típust. A csendes lányoknak TALÁN jobban bejöhetsz (inkább azt mondom labdába tudsz rúgni, sokszor ők elfogadóbbak), viszont ott neked kell elszórakoztatni őket.
LáNy VaGy, BiZtOs SzErEtSz BeSzÉlNi.
Ez egy sztereotípia. Nem mondom, vannak extrovertált, beszédes lányok, és beszédes fiúk is. Én azonban nem szeretek beszélni, a mi kapcsolatunkban egyértelműen a férfi beszél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!