Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaza van ebben a pszichológus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van ebben a pszichológusomnak?

Figyelt kérdés

Nem megy az ismerkedés a lányokkal. Kérdezte hogy ha itt ülne velem szemben egy lány akkor mit csinálnék. Erre azt mondtam hogy nem tudom mit mondjak neki. Ő erre azt mondta hogy nem is kell, a lányok szeretnek beszélni, és ő fog majd beszélni.

Nekem ez egy kicsit fura, mert nem a fiúnak kell kezdeményeznie? Jó ha pl munkatársak vagyunk és nem vagyunk teljesen ismeretlenek egymásnak az is más ha a lány kezd utalni arra hogy meg akar ismerni.

Nagyon jó szakember ez az ember az biztos, de ebben nem teljesen értek vele egyet de a legközelebbi találkozón folytatjuk:)

2020. júl. 26. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Szeretnek beszélni igen.

Viszont neked kell kezdeményezni, és ha csak kuka vagy mellette ő sem fog szólni, főleg egy ilyen helyzetben.

Jó nagy szakember lehet , szerintem okj-n végzett😆...

2020. júl. 26. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem igaza van. Hallgasd, hogy miről beszél, erre akart kilyukadni. És akkor a lány feldob egy témát, amire te már tudsz reagálni. Nem neked kell témát feldobnod, a lányok rengeteg támpontot adnak maguktól is.
2020. júl. 26. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen, csak pl. ha olyan csaj ül veled szembe, akinek bejössz, zavarában egy szót se fog mondani, de ez is egy életszerű példa. Követem. :)
2020. júl. 26. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Hiába ad témát egy nő, ha vmi szűk szókinccsel rendelkező, buta, gyáva pasi közelében van.
2020. júl. 26. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem sem ilyen egyszerű.

És még ha egy random idegennek el is kezdene beszélni, nem biztos, hogy a flörtölésre is nyitott lenne.

2020. júl. 26. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell kezdeményezni, de aztán elég hallgatnod. De elég egy Helló! aztán valami indító kérdés, ami illik a szituációhoz, de nem rögtön ismerkedés. Ha a pszichológusnál ültök, pl. Szia! Te is először vagy itt? :)
2020. júl. 26. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jól hangzik egy kanapén óránként 10e Ft-ért :D

Lánya válogatja, egy részének be nem áll tényleg a sája, de ők maguk mellé nem introvertált pasit keresnek, hanem szintén beszédesebb, extrovertált típust. A csendes lányoknak TALÁN jobban bejöhetsz (inkább azt mondom labdába tudsz rúgni, sokszor ők elfogadóbbak), viszont ott neked kell elszórakoztatni őket.

2020. júl. 26. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen tanacsokat tudok osztogatni en is olcsobb oraberert. Sot en meg terepre is vinnem a sracot es mondanek neki konkretumot,h ismerkedjen egy konkret csajjal.
2020. júl. 26. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:

LáNy VaGy, BiZtOs SzErEtSz BeSzÉlNi.

Ez egy sztereotípia. Nem mondom, vannak extrovertált, beszédes lányok, és beszédes fiúk is. Én azonban nem szeretek beszélni, a mi kapcsolatunkban egyértelműen a férfi beszél többet.

2020. júl. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!