Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a pszichológusom véleményéhez?
A volt férjem megcsalt, anyagilag is átvert. Nárcisztikus személyiségzavara van.
Az új nővel pár hónap alatt 200m2-es házat vettek( a nőnek nincs pénze), mi panelban éltünk.
3 hónap ismeretség után összehozták a babát, a mi közös gyerekünket alig látogatja.
Maguknak mindenből a legdrágábbat veszi, a fiunktól egy csokit is sajnál.Kérkedik is mindenkinek a pénzével, már a barátai közül is sokan elfordultak tőle.
A pszichológusom szerint azért költekezik így, mert ezzel kompenzálja azt, hogy elvesztett minket (kidobtam,mikor megtudtam, hogy megcsal).A közösségi oldalon is azért posztolgatja a nagy szerelmüket, mert engem akar bántani.
Szerintem ez egy baromság.
Nem vagyok pszichológus és biztosan van benne igazság amit mond, de szerintem ez két dolog. Az, hogy kérdkedik meg felvág, lehet amiatt is, hogy azt a másik nőt jobban szereti vagy vele jobban egy hullámhosszon vannak.
Abban viszont lehet igazság, hogy azért posztolgat, hogy téged idegesítsen, bár ez is lehet amiatt, hogy ők jól megvannak.
Pedig ha nárcisztikus zavara van a pasinak, akkor igaza lehet.
22/N
Bármi ok, hogy neked üzen, posztolgatások által, az önmagát próbálja erőssíteni, igazolni.
A pszichológusnak igaza van szerintem.
Ez kamu, egy pszichológus nem “diagnosztizál” így látatlanban, ill. nem mondja meg egy emberről, akivel nem is beszélt, h mit miért tesz - de még arról sem, akivel beszélt, max kérdezget/rávezet, hogy szerinteD mi lehet a háttérben.
Értem, hogy te ezt gondolod, és igen, lehetséges.
A kompenzálás igaz lehet.
Volt egy családi barátunk, aki állandóan mászkált hozzánk évekig, evett-ivott, vendégeskedett nálunk. Mikor én látogattam meg, sóherkodott és egy kávéra sem hívott meg. Megmondtam neki, hogy ez szemétség tőle és többet nem beszéltem vele. Egy évre rá a bátyám elment hozzá és úgy látta vendégül, mint egy királyt.
Szerintem oszd ki a fickót, hátha legalább a gyerekével foglalkozik utána.
Amúgy ez is gyakori, hogy egy hapsi tojik a nőjére, nem veszi el, utána a következővel rohan az anyakönyvvezetőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!