Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha elhívtam randira a pszichológusom?
2 hónapja járok hozzá,és már első ránézésre nagyon megtetszett a külseje,majd nagyon sokat beszélgettünk ugye,ő is sokat mesélt magáról,szóval rájöttem,hogy nem csak gyönyörű,de nagyon kedves és intelligens nő,ráadásul nincs senkivel. Egy szó,mint száz,beleestem.
Múlt héten pedig meghívtam egy kávéra,és elfogadta,ezen a héten is meghívtam,és megint rábólintott,szombaton fogunk találkozni.
Bár ő nem randinak veszi ezt,de én szeretném,ha több is lenne.
Nos,ezt a bátyámnak is elmeséltem,szerinte nem jó ötlet,úgy gondolja,hogy ha rájön,mit szeretnék elérni vele,akkor azonnal elutasítana,de én úgy érzem,hogy minden esélyem meg lenne nála.
Ti mit gondoltok?
Mert,ha összejön,úgyis találok másik pszichológust,de ilyen nő nagyon kevés van.
30/f
Ő is egy ember.
Én minden családtagom s szerelmem kezelem, kezeltem.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként,tudok a páciens-pszichológus közti kapcsolat szabályairól,erre ő is figyelmeztetett,de egy alkalommal teljesen levettem a lábáról.
Belement abba,hogy elmenjünk kávézni,tehát tudatosan felrúgta a szabályzatot.
Ha így végig gondolom,akkor tudja,hogy mit akarok tőle?
Keress másik pszichológust. Szerintem te sem szívesen randiznál ugyanazzal, akinek a legbelsőbb nyűgjeidet mondod el rendszeresen, ráadásul pénzért. És mondd neki minél hamarabb, hogy mik a számdékaid, az is lehet, hogy félreérti.
Amúgy hajrá, sok sikert :)
Ha erzelmileg kotodik a pacienshez, akkor nem tudja olyan objektiven latni a helyzetet, ezert nem csak etikai, hanem szakmai okokbol sem jo az ilyen kapcsolat.
Mondd el neki hogy ugy erzed szeretned jobban megismerni, ezert ajanljon egy masik szakembert, o pedig ha van hozza kedve tartson veled egy ujabb kavera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!