Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhivtam egy lányt egy kávéra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhivtam egy lányt egy kávéra, és szemrebbenés nélkül vágta rá, hogy oké. Lehet, hogy nem esett le neki, hogy nem azért akarok kávézni vele, mint mondjuk egy haverommal?

Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
most mar az is baj, ha igent mond a csaj? :D
2017. okt. 1. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Azért is mondhatta, hogy így koptasson le. Szokták mert így legalább békén hagyod utána.
2017. okt. 1. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Mit kellett volna mondania?

Hogy jajj de jó ,olyan boldog vagyok ,ez volt minden vágyam..

N25

2017. okt. 1. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem baj, hogy igent mondott, csak azt hittem, hogy kicsit azért meglepődik.
2017. okt. 1. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Lehet. Tudod, ha egy pasi randira hív, és mi feltételezzük, hogy randira hív, akkor szokot jönni a "mekkor arcod van, azt hiszed, hogy te vagy a világ közepe, én csak barátkozni akartam"-duma... szal sokan inkàbb nem feltételezünk randi-randit, hanem inkább kivárjuk, hogy a pasi egyértelműen kezdeményezzen, mert csak akkor kapunk valódi teret a visszautasításra./.
2017. okt. 1. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Maskor meg az a baj, hogy mindenre azt mondjuk: "bocs, van baratom" :D

Egy sima kavezastol miert dobna hatast? Gondolom meg csak ismerkedtek, ugy van vele, hogy szimpi vagy, aztan majd meglatja.

2017. okt. 1. 22:11
 7/7 Missi_Key ***** válasza:

Mondtad hogy randi?

Én a haverjaimmal szoktam kàvézni, miért olyan nehéz hozzàtenni hogy randi?

Aztàn meg mi vagyunk a ribik ha kiderül a félreértés

2018. jan. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!