Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon zavarni fogja a lányokat, akiktől majd komolyabb kapcsolatot akarok, hogy a szüleim kőkemény fideszesek?
Folyton ezeket a dumákat tolják, hogy Soros, Brüsszel, migránsok és társai. Ezt a sok baromságot már unom is hallgatni. Meg tetszik nekik, hogy nemzeti, ami sztem tök érdektelen információ.
Egyedül abból a szempontból értem meg őket, hogy a fideszes adórendszer kedvező számukra. Anyukám nemesi sarj, nagy vagyont örökölt, faterom pedig kemény hosszú munkák eredményeképpen milliókat keres. Ha ilyen szoci pártok mint az MSZP vagy a Jobbik kerülnének hatalomra olyan adót varrnának a nyakukba, hogy fateromnak nem érné meg annyit dolgozni, anyukám meg kénytelen lenne eladni a családi értéktárgyakat. Ezt elfogadom érvnek, de a többi sületlenséget ,amik ezeken a kék plakátokon is vannak ,egyszerűen nem tudom megemészteni.
De vajon mit szólnak majd ehhez a lányok, ha megismerik a szüleimet. A korosztályomban a legtöbb lány, akit ismerek ki nem állhatja a fideszt.
Ha nem eröltetik mindenkire a nézeteiket és nem beszelnek folyton errôl ,akkor nem fogja zavarni a lanyokat.
N25
ha nem kellene velük találkoznom, akkor nem zavarna
de olyan kapcsolatban, ahol muszáj átmenni hozzájuk, vagy esetleg még náluk laksz, elfelejteném a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!