Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam neki, hogy még nem tudom, akarok-e kapcsolatot vele?
Már 5-6 randink volt, előtte pedig látásból ismertük egymást nagyon régóta, mert közel lakunk egymáshoz. Minden nap chatelünk facen, sokat beszélgetünk, elég közel kerültem hozzá már most. Majdnem úgy viselkedünk mintha már járnánk, ölelget, puszilgat (arcomat, homlokomat), néha megfogjuk egymás kezét, stb. De a csókig még nem jutottunk el, ámbár volt párszor h közel álltunk hozzá. A minap megkérdezte, h mi a véleményem arról, hogy mi egy pár legyünk. Kitértem a válasz alól, de fel fogja hozni újra és nekem fogalmam sincs, mit mondjak rá... Azt mondta, ő szeretné...és én is szeretném, de az eszem azt súgja, h ne. Hogy miért? Mert 2 hét és elköltözöm, ritkán tudnánk csak találkozni (kb hetente néhány órára)...ez nagyon aggaszt. Félek h csalódás lenne a vége egyikünk részéről. Meg nemis tudom, akarok-e kapcsolatot egyáltalán, magamra akarok koncentrálni. De vele annyira jó...nem mondom h beleszerettem, de érek vmit. :$
Hogy magyarázzam ezt el anélkül, hogy rosszul essen neki?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!