Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek úgy randira, hogy nem akarok kapcsolatot? (bővebben lent)
Egy ismerősöm ismerősének tetszettem, ezért bejelölt facebookon, ott beszélgettünk. 2 nappal később találkoztam volna ezzel az ismerősömmel, de helyette az a srác jött el, akinek tetszem. Nagyon meglepődtem, fel is idegesített kicsit, mert utálom az ilyen keveréseket, amikről nem tudok. El akart hívni valahova randizni, de nekem el kellett intéznem dolgokat, ezért jött velem és már azt is "randinak" nevezte.
Elhívott vasárnap (azaz ma) randizni, de inkább mondtam neki, hogy tegyük át hétfőre. Nem akarom megbántani, aranyos, kedves stb. de úgy érzem nekem most semmi szükségem egy kapcsolatra. Egyszerűen nem férne bele az időmbe, egyetemre járok, mellette dolgozom, hétvégén tanulok, erre a három dologra is alig van időm, nem tudnék hova berakni még egy kapcsolatot is.
Nagyon lelkes, nem akarnám, hogy csalódjon, de úgy érzem előbb el kellett volna neki ezt mondanom. Már olyanról is szó volt, hogy azt álmodta, hogy együtt vagyunk és csókolózunk. Nem tudom, hogy most mondjam el neki vagy várjak a holnapi randi végéig (ha már megígértem neki, hogy randizunk) és akkor mondjam el neki?
szerintem ne xarakodj ,mond meg neki feketén fehéren mi az ábra
ne pazarold az ő és a te idődet,ne adj neki fals reményt !
ha csak szex kell, azért nem kell randira menni!
azt csak "találkozó" nak nevezem.
Általában akkor szokás randira menni, ha te is akarsz valamit. Sokkal tisztább dolog megírni neki is ugyanezt a sablonos "nincs időm egy kapcsolatra" szöveget.
Aztán a srác vagy megérti, vagy megsértődik.
álmodozó, teperő srác
undorodnak ettől a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!