Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek úgy randira, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek úgy randira, hogy nem akarok kapcsolatot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm ismerősének tetszettem, ezért bejelölt facebookon, ott beszélgettünk. 2 nappal később találkoztam volna ezzel az ismerősömmel, de helyette az a srác jött el, akinek tetszem. Nagyon meglepődtem, fel is idegesített kicsit, mert utálom az ilyen keveréseket, amikről nem tudok. El akart hívni valahova randizni, de nekem el kellett intéznem dolgokat, ezért jött velem és már azt is "randinak" nevezte.

Elhívott vasárnap (azaz ma) randizni, de inkább mondtam neki, hogy tegyük át hétfőre. Nem akarom megbántani, aranyos, kedves stb. de úgy érzem nekem most semmi szükségem egy kapcsolatra. Egyszerűen nem férne bele az időmbe, egyetemre járok, mellette dolgozom, hétvégén tanulok, erre a három dologra is alig van időm, nem tudnék hova berakni még egy kapcsolatot is.

Nagyon lelkes, nem akarnám, hogy csalódjon, de úgy érzem előbb el kellett volna neki ezt mondanom. Már olyanról is szó volt, hogy azt álmodta, hogy együtt vagyunk és csókolózunk. Nem tudom, hogy most mondjam el neki vagy várjak a holnapi randi végéig (ha már megígértem neki, hogy randizunk) és akkor mondjam el neki?

2013. szept. 22. 11:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nekem nincs semmi bajom a sráccal, aki azt írta, hogy nem tetszik, nem vonzódom hozzá stb. az nagyon téved. Eddig egyszer találkoztam vele (mikor ügyeket intéztem) 1 óra volt, az alatt ugyan nem lehet túlságosan megismerni a másikat, de jó fejnek tűnt.

Az viszont tényleg nem tetszett benne, hogy kicsit túlságosan "romantikus"(vagy hogy is mondjam).. úgy hív, hogy tündérkém, szívem, stb. igaz nem sokszor, de nekem ha egyszer mond egy ilyet valaki az is sok.

Egyébként tudja, hogy nem sok időm lenne a kapcsolatra és igaz is, hogyha nagyon akarnám be tudnám sűríteni.

Viszont nem csak ez a gond, úgy érzem, hogy nem állok még készen egy új kapcsolatra. 5 hónapja lett vége egy majdnem 5 éves kapcsolatomnak és hiába telt el 5 hónap még nem érzem azt, hogy ez elég lett volna. Miután vele töltöttem az egy órát automatikusan azon törtem a fejem, hogy mért ne akarjak vele lenni, keresni kezdtem a hibákat benne. Nem találtam semmi komolyat, kívülről is rendben van, csak ez a tündérkémnek hívás nem tetszik, viszont úgy gondolom, hogyha készen állnék egy kapcsolatra egy eddig "hibátlan" pasinál nem keresnék kifogásokat.

2013. szept. 22. 13:03
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Ja hát igen, romantikusnak lenni nem szabad a lányokkal. Akkor ezért taszít.
2013. szept. 22. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
10-es megszívtad. :D A kérdező szerint is zavaró az ilyen. Nem irigykedek, ennyit már tud az ember ha tapasztalt.
2013. szept. 22. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Sajna ez a becézgetés sokunkban megvan. Persze a tündérkém ritka. Amúgy egy nem romantikustól is hallani ilyeneket. Ez ilyen. Ha nem tetszik a becézgetés akkor ez van. Vannak kívételes emberek. Akkor közöld vele, hogy nem szereted becézgetéseket és most léptél ki egy komoly kapcsolatból ezért senkivel se szeretnél ismerkedni. Ezt tudom mondani. Nem hiszem, hogy ez bántó lenne.
2013. szept. 22. 13:22
 15/17 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen mindenkinek! :)

A becézgetés lehet, hogy mindenkinél megvan, de szerintem első találkozás alkalmával azért nem kellene.

2013. szept. 22. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha alapból nem akarsz kapcsolatot belőle, sőt nem is vágysz rá, akkor hagyd a fenébe. Mond el ezt a srácnak, hogy neked nem fér be az idődbe és ennyi.
2013. szept. 22. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem szívtam meg 13-as hanem az a becézgetés te idiøta:D Te meg másról beszéltél;)
2013. szept. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!