Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam a lányt talizni és hozta a barátnőjét?
Tegnap ismerkedtünk meg távolsági buszon és végigdumáltuk az utat. Netes elérhetőség csere meg volt a végén, ismerősök is lettünk, tegnap este ráírtam, hogy szívesen taliznék vele. Zokszó nélkül belement ma délután.
Egy sulis gyűlése volt 3-kor, 4 után taliztunk és mikor már láttam, hogy nem egyedül van, kb. lelombozódtam. Végül is hármasban jót dumáltunk, de egy szóval sem említette tegnap, hogy nem egyedül jön. Ez micsoda lányok? Én azt vettem észre, nagyon szimpatizálunk egymással, csak félénk a lány. Ráadásul felhúzta azt a csinos ruháját, amit tegnap mutatott meg a buszon, hogy félre van rakatva. A lány 19 lesz, a barátnője is, én pedig 30 éves vagyok.
én egyszer pont az ellenkezőjét tapasztaltam:
egy srácnál, akár hányszor taliztunk mindig a közelében ott voltak a haverjai, ráadásul az első randinkor is ott volt egy haverja
szerintem adj neki második esély, és ha akkor is mással van, akkor felejtős
30 éves létedre mit akarsz egy 19 éves lánytól? Most úgy őszintén? Gondolom azért vitte a barátnőjét, ahogy írtad is: "FÉLÉNK"..
Gondolom a barátnője meg féltette, ne hogy valami baja legyen a lánynak, hiszen csak úgy ismeretlenül találkozzon egy idegennel?
Nem tudom mit akarsz, vagy vársz egy ilyen kapcsolattól?
Én is 29 vagyok, most lettem két napja, de nem kezdenék egy 18-19 évessel. Minek? Teljesen más az életfelfogásunk (mondjuk az enyém amúgy is fos, de az most mellékes).
Inkább 21-22 évesek között, vagy több, kellene keresgélned.
Még mindig, attól mert beszélgettetek, még félős.
Lehet neki se volt még nagyon kapcsolata.
Nem is ismer, még így is lehet kicsit félt tőled, hogy mit csinálnál vele, szóval ezért kellett a barátnő..
Legközelebb már nem biztos, hogy vinni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!